Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość motylki w brzuchu

Drogie dziewczyny, doradźcie proszę!!!

Polecane posty

Gość motylki w brzuchu

Mam głupawą zagwozdkę... Umówiłam się na spotkanie z mężczyzną, który okropnie mi się podoba i dopadł mnie historyczno-histeryczny problem, a mianowicie "co na siebie założyć" :P Główny problem w tym, że to nie jest oficjalna randka, raczej luźne wyjście na pogaduchy. Wiem co mu się podoba (z luźnych rozmów), często noszę też takie ciuchy i mogłabym spróbować pójść tym tropem, ale nie chcę dziwnej sytuacji, w której on przyjdzie ubrany swobodnie, a ja wypindrzona jak na kolację ze śniadaniem i to wyraźnie pod niego. Z drugiej strony nasze ostatnie spotkanie przesiedziałam w swetrze, płaskich butach i chciałabym troszkę zaszaleć - szczególnie, że sama z siebie lubię się ładnie i kobieco ubrać, mam dość barwny styl. Na dobitkę najbardziej zależy mi na spontaniczności w tym wszystkim, bo to podstawa fajnego spotkania… I sama się już pogubiłam :P Doradźcie coś, może mnie natchnie i jakoś z tego wybrnę... Wiem, że problem nie jest najwyższych lotów i pewnie zachowuję się jak nastolatka, ale jestem obecnie zbyt podekscytowana, żeby myśleć trzeźwo :P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować