Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowany odrobine

Smaczne spotkanie

Polecane posty

Gość zdezorientowany odrobine

Zdarzyło się pewnego razu, że spotkałem starą znajomą. Razem kiedyś pracowaliśmy. Poszliśmy na coś małego do baru. Gadało nam się wyśmienicie, o tym i o owym. O sztuce, literaturze, spędziliśmy tak bez mała pięć godzin, ani razu nie patrząc na zegarek. Pożegnaliśmy się i od tego czasu cisza. Żadnej wiadomości od niej, pytania, czy robimy powtórkę. Zatem to tylko ja uważałem to spotkanie za udane? Jak to jest z tymi naszymi wrażeniami? Mylne one czy nie mylne? Kobiety, jak wy to widzicie? Mężczyźni, co możecie doradzić?

Gość gość
a ty księżniczka jesteś?

Gość gość zdezorientowany
Nie, książę. A o co Ci chodzi????

Gość T7
Oczekiwania, odmienne? Wyobrażenia, odmienne? Scenariusze co by było gdyby, różne? Może nie od razu mylne. Po prostu, czasem bierze się tę chwilę jaką jest, przeżywa, czerpie z niej i naturalnie przechodzi dalej. Bez oceny jaka była, czym była itp.

Gość gość
A ona czeka i mysli może to samo, co Ty. Więc się odezwij, hrabio.

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, wcześniej zrobiłem drugi i zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.