Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawi  114

wydaje na siebie 20 zł dziennie na jedzenie

Polecane posty

Gość prawi  114

to bieda według was ? 20 zł na jedną osobę? nie jem fastfoodów i nigdzie sie nie stołuje, wszystko domowe przepisy

Gość gość
To rodzice tyle na ciebie wydają, a nie ty.

Gość gość
Ja wydaję mniej, a i tak jem to co lubię :D. Dzisiaj będą kotlety z piersi kurczaka z zasmażanymi pieczarkami :D.

Gość prawi 114
To rodzice tyle na ciebie wydają, a nie ty. zgadza się

Gość prawi 114
nie, bo jem skromnie jak nie wiem.. Nie kupuje wcale słodyczy

Gość gość
żona ukrywa przede mno orgazmy

Gość gość
Mi wychodzi średnio 10 zł dziennie i w tym jest, uwaga, 1 piwo marki Żubr (1,95 w osiedlowym sklepiku). Jem tylko zdrowe rzeczy, żadnych konserw, wędlin, kiełbas czy słodyczy. Warzywa na parze, ziemniaki, fasola, groch, soczewica, różne kasze, jabłka, pomarańcze, banany, czasem kawałek jakiegoś mięsa albo ryby. Prawdę mówiąc, mógłbym bez problemu zejść do 5 zł rezygnując z piwa.

Gość gość
To jesteś prawdziwą ofiarą losu. Ja w takich 20zł/dzień mam też słodycze, dobrą herbatę, a nawet czasami alkohol.

Gość prawi 114
na herbatę to nie narzekam , bo mam 20 róznych herbat w domu od herbapolu po zieloną , czarna , rozne smaki

Gość gość
W niedzielę w Lidlu było pyszne piwo OKOCIM DUBELTOWE 660ml w butelce za 2,50 i doskonały Cydr 275ml w tej samej cenie. Jest pyszny, gdy w gorący dzień wraca się do domu. Żyłem przez pół roku za 5zł/dzień, ale to była prawdziwa katorga, choć głodny też nie chodziłem :).

Bieda? Ja też średnio tyle wydaję, a uważam, że odżywiam się dobrze i kupuję też soki, jogurty, słodycze, owoce i czasem jadam "na mieście" itd.

Gość gość
A ja wydaję codziennie tak: - 14 zł papierosy - 11 zł 0,2 l soplica malinowa/truskawkowa/śliwkowa - 12 zł 4-pak dębowe mocne - 15 zł obiad w barze - 10 zł 0,2 l żołądkowa czysta

Gość prawi 114
jakbym jadł słodycze to by mi się zeby sypały jak mąka

Gość gość
30 zl to ja wydaje na slodkie i jakos nie sypia mi sie zeby 🌻

Gość prawi 114
nie no lody akurat jem latem i ciasta też . .Chodzi mi o te slodycze ze sklepu.. Ich nie ruszam

Gość prawi 114
nie kupuje mlecznej czekolady tylko gorzką jem mleczną jadlem ostatnio chyba rok temu

Gość gość
Mleczna z milki to pyszota, ja jem ciasta z cukierni takie domowe min.20zl za kg🌻 ale gdy was czytam to... moze ja mam zle nawyki zywieniowe? Alkoholu nie pije juz ponad poltora roku.

Gość prawi 114
nienawidze miliki to szwabska czekolada czyli naszego wroga .. Wole wedla jestem patriotiotą ..Jadłem mleczną wedla i calkiem niezla jest

Gość gość
Przeciez wedla dawno sprzedali tak jak pudliszki czy inne formy nawet te piwowarskie 🌻

Gość prawi 114
ale gorzka ma swoje zalety , bo jest zdrowsza od mlecznej ma znacznie wiecej kakao i magnezu .. Wiec narzekac nie ma co ..

Gość prawi 114
ej , to nie ma znaczenia ze sprzedali .. I tak dla mnie WEDEL >>>>>>>>>>>>> milka nigdy bym nie zjdadł milki nawet jakby mi dopłacali

Gość gość
no tak , gdyby nie Niemcy Polska nie byłaby doszczętnie zniszczona w czasie 2 wojny światowej ,a Polacy żyliby dzisiaj jak mieszkańcy Irlandii .. Dobrze , że rodacy bojkotują ich towary

Gość gość
no te duże czekolady z wedla są pyszne, potwierdzam :D lepsze od przesłodzonej milki

Gość gość
20 to na obiad a co ze śniadaniem itp