Gość gość Napisano Luty 8, 2018 Polecam plany treningowe oraz dietetyczne : www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=michal1876060 Profesjonalna pomoc w osiągnięciu wymarzonej formy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alka56 Napisano Luty 18, 2019 OK! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asd Napisano Luty 18, 2019 Bardzo proszę o wypełnienie ankiety, prowadzę badania nad satysfakcją ze związku osób z nadmierną masą ciała https://goo.gl/forms/mLSpIZeTfggXZ9132 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EWA Napisano Luty 18, 2019 Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. Serdecznie mogę polecić Posiłki różnorodne i zbilansowane. Dieta jest również układana pod osoby cierpiące na cukrzycę czy problemy z tarczycą, dobierana pod twój typ metabolizmu, a co najważniejsze bezpieczna w porównaniu do super diet 1000 kcal Uważam, że warto spróbować. Jeżeli chcesz zachęcam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu! www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewaat Napisano Czerwiec 17, 2019 Udało mi się zrzucic około 14 kg jeszcze yroszkę wytrzymam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dorlikj78 Napisano Wrzesień 11, 2019 no to zaczynam odchudzanie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olivka 26 Napisano Wrzesień 12, 2019 Ja tak samo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Inga Napisano Wrzesień 12, 2019 To ja sie dołączam. Napiszcie cos o sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alina82 Napisano Październik 4, 2019 Ja jestem nieśmiała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sara Napisano Październik 7, 2019 No to zaczynam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalina77 Napisano Październik 27, 2019 Podstawą szczupłej sylwetki jest odpowiednio zbilansowana i indywidualnie dopasowana dieta, a także trwała zmiana nawyków żywieniowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olka54 Napisano Listopad 5, 2019 Właśnie kalina ma rację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dona Napisano Grudzień 5, 2019 Ja spaceruję wieczorami i 4 kg mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolina Napisano Grudzień 5, 2019 A ja odchudzam się i trenuję z trenerami z fit2be.pl i chudnę w tempie 1 do 1,5 kilograma na tydzień.Z każdym tygodniem też zyskuję sporo wiedzy jak kombinować potem samej z posiłkami.Nie interesuje mnie ponowne jojo i po raz pierwszy jestem pewna że zlapałam o co w tym chodzi żeby kilogramy nie wrociły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach