Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Camgirl

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Szukam jakiejś doświadczonej camgirl. Chciałabym również ja zostać ale mam dużo pytań i obaw. Jak wymieniać żetony na pieniądze, czy faktycznie się opłaca. Jest tutaj ktoś taki?

Gość gość
Masz pytania dotyczące tego jak zostać dziwką i czy to się opłaca? Gratuluje podejścia do kwestii zarabiania pieniędzy.

Gość gość
Co dokładnie chcesz wiedzieć? Pytaj.

Gość gość
Żetony na pieniądze wymienia się kiedy masz ich minimum 1000zet. Wypłata ta ok 7dni, czasem szybciej. Niestety czasem portal nawalał i nie realizował zleceń przez ok 2mies. Czy się opłaca? I tak, i nie.

Gość gość
Najbardziej interesuje mnie anonimowość. Czy moje dane na 100% nie wpadną do osób trzecich? Na jakiej stronie najlepiej się zarejestrować? Założyłam konto na jakimś niemieckim profilu ale nie mam pojęcia co do czego i jak zdobyć zainteresowanie

Gość gość
Tak naprawdę nie masz 100% pewności. Były już włamania na serwery, wyciekały dane osobowe. Dochodzi do szantaży. Na niektórych z portali trzeba okazywać dokumenty. Byłam długo na jednym z polskich. Jeśli będziesz chciała mogę ci dokładnie opowiedzieć o tym co robić, jak i czego unikać. Tylko miejsce nie jest dobre.

Gość gość
Może podam Ci swojego maila? divaxo@o2.pl Odezwij się jak masz ochotę

Gość gość
Napisałam kola kalio

Gość gość
Co sądzicie o Zbiorniku a może znacie inne ciekawsze portale

Gość gość
Zbiornik służy kontaktom bardziej, umawianiu się na spotkania.

Gość gość
jestem doswiadczona od 5 lat zarabiam na tym

Gość gość
Siedze w tym od prawie 5 lat. Na początku mimo słabej znajomości jezyka, potrafiłam zarobić 6 tys zl w 2 tygodnie, spedzajac w sieci do 60 godzin na etap ( czyli 14 dni) co 2 tygodnie były wyplaty wiec jak siedziałam miesiąc non stop potrawilam 10 tys wyciagnac. najwięcej wyszlo mi chyba 12. Praca nie jest ciezka ale trzeba się caly czas starac o pokazy w których to dopiero nam placa. Czasem zarywałam nocki żeby wyrobić dniowke, liczyłam ze musze zarobić 2000$ wiec moim celem było 130-150 dolarów dziennie. Nie raz wpadalo w 5 godzin nie raz i w 10 nie dalo rady, ale jak się zawzielam i 200 robiłam w dzień. Dobre czasy się skonczyly kiedy zaczelam unikac czatu i robic sobie dluzsze wolne. Zauwazylam ze to działa na moja niekorzyść. Korzystnie chodzimy na tym jeśli regularnie dzień w dzień przesiadujemy przed kamera żeby membersi mogli nas zawsze odnaleźć i jak ni etego dnia to innego zajrzeć i zostawić nie mala kwote. Sa ludzie którzy chcą tylko porozmawiać, a sa tacy co wala prosto z mostu pokaz cycki pokaz pipke. d**e stopy. Jest sporo fetyszystów, oni lubia stopy, sa tacy co maja mega dziwne wymagania. Najdziwniejsza rzecza jaka robiłam, było wachanie pudru transparentnego i udawanie ze wciągam.. albo plucie komus do ust, tak jego to krecilo i potrafil zostawić 20$ za jeda sesje w której plulam mu do pyska. Prosza o taki rzeczy jak nasikanie do szklanki, na recznik, niektórzy pytaja czy robisz kupe przed kamera, ich szczerze to jara. Wielu lubi wymiociny. Nigdy tego nie robiłam, mam swój limit. Masturbacja jest codziennoscia, wypinanie pupy do kamery golej oczywiście, ale i przebieranki, lubia rozne wdzianka, i szpilki bardzo lubia jak zakładamy rozne szpilki. Ponczochy na porządku dziennym. Często pytaja o to kiedy urpawialiscie sex, lubia takie gadki, i potrafią tez placic za to. Kilkudziesiaciu w swojej 5 letniej karierze było takich co się mna zauroczylo i zostawiali kolosalne sumy żeby tylko pogdac popatrzeć na twarz. Podsumowujac. Ile można zarobić w 2 tygodnie, mi się udało 6 tys zl prawie 7 najwięcej, ale kolejne 2 tyg sa zawsze słabsze jestem wyczerpana, fizycznie i psychicznie. Ciagle cos od ciebie chcą a nie zawsze chcą placic. Czasem kończysz wnerwiona ze slabo było, a czasem nadzwyczaj zdziwiona ze wyjątkowo latwo i bezproblemowo bez wysiłku. Lubia jak się ruszasz przebierasz jak jesteś otwarta ale lubia tez wykorzystywać, na free czacie zachęcasz a na prywatnym robisz show i wtedy nalicza ci kase. Możesz 2 dolary 3 4 5 6 7 ustawić za minute zależy od twojej woli. No i wiadomo im taniej masz za minute tym więcej ich wejdzie, nikt nie lubi przeplacac. sa tez vip show mogą się zrzucić na twój pokaz a ty wtedy dodstajesz od 10$ w zwyz za jeden pokaz ale oglada cie już wtedy kilku lub kilkunastu. Trzeba ustawiac tak żeby mieć zarobek i nie siedzieć pol dnia jak głupek bo jesteś zachlanna . Nie można od razu walnac stawki 5 za minute bo nikt nie wejdzie. Po latach doświadczenia i obserwacji wiem jedno na dzień dzisiejszy. Kiedys zarabiałam na tym dużo i szybko dziś jest tyle modeli ze nie da się w takim krótkim czasie zrobić dużo. No i trzeba nauczyć się cierpliwości, już nie działa szybko szybko dawajcie a ja zrobie co tylko chcecie. Oni lubia nami rzadzic i nie czuc presji ze musza wejść. Mamy tak sprowokować rozmowa i zachowaniem żeby nie miał wątpliwości ze chce wejść i zostawić swoje kredyty na naszym koncie. Zmieniam powoli swoje podejście i zamierzam być cierpliwa spedzac ok 6 godzin dziennie , i czekac nie narzucać się jak kiedyś bo oni tego nie lubia, ale te znie można siedzieć jak slup i tylko czekac. Liczy się naturalność uśmiech osobowość i wyjatkowosc, tutaj trzeba być milym i zawsze usmiechnietym, to klucz do sukcesu, a i systematycznym, zawsze o tej samej porze nigdy nie siadac kiedy nam pasi, kluczem do zarabiania dużej kasy jest codziennie od do. tez tego nie praktykowałam, dlatego liczy się to żeby gość wiedział ze zawsze tam jesteś i czekasz na niego od tej porze co zawsze. Jeśli ciebie nie będzie pojdzie i zostawi kredyty u innej ulubionej modelki.