Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres przez jeden dzien

Polecane posty

Gość gość

Hej Mój okres pojawił się w terminie jednak był dosyć dziwny trwal jeden dzień krwawienie było skąpe i prawie przez cały okres zero skrzepow. Drugiego dnia przerwa trzeciego pojawiło się lekkie krwawienie ale wkładka wystarczyła dosłownie kilka kropel. Czy któraś z was tak miała??? Kochałam się z chlopakiem w dni plodne ale raczej się zabezpieczalismy. Teraz jest już po okresie a czuje jak boli mnie brzuch i kluja jajniki

Gość gość
Konsumpcja piz.y prowadzi do ciąży.

Gość gość
zrób test!

Gość gość
Raczej jestes w ...tyle wynika z raczej zabezpieczenia.

Gość gość
Jeśli… - obawiasz się, że jesteś w ciąży, - nie planowałaś ciąży, a stało się… … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Telefon - Chat – Email ZAUFANIA tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Gwarantujemy pełną dyskrecję.

Gość gość
Cześć! Niektóre kobiety w pierwszych miesiącach ciąży mają tzw. plamienie nawykowe. Czyli skąpe krwawienie. Oczywiście nie mam pojecia jak jest u Ciebie. Sa różne mozliwości, np. problemy hormonalne. Zrób test i sytuacja się rozjaśni. Jesli potrzebujesz rozmowy w bardziej przychylnych warunkach, więcej informacji związanych z ciążą i jej wczesnych objawów - zostawiam mojego maila: annamarta.jaczyty@gmail.com Pozdrawiam Cię serdecznie! Ania