Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marze o porządnym rznieciu

Polecane posty

Gość gość

A wy?

Gość mia100wy
ale co, czy skończyło się drewno na opał i nie ma na podpałkę ? nie ma sprawy, mogę przyjechać na rżnięcie !

Gość gość
Nie o takim

Gość La Vesuvia
Ja też. Tylko tu nie ma facetów do rzniecia. Same wirtualne cipeusze. Więcej mówią niż robią. Onanisci fantasci.

Gość gość
Ja bym mógł jakąś może zarznąć porządnie, ale jestem prawiczkiem i nieśmiały. ;) Gdyby nie moja nieśmiałość to już bym może pieprzył jakieś suki.

Gość mia100wy
szykują takie prawo alimentacyjne, że należy zapomnieć o bzykaniu i to też dotyczy kobiet , zatem koniec bzykania i koniec rżnięcia !

Gość gość
Prawiczek i rzniecie, nie bądź śmieszny

Gość gość
Często to prawiczek może bardziej lepiej zerznąć, no może nie za pierwszym razem, ale za którymś już tam, tylko musi przyzwiczaić się do konkretnych bodźców a jak ma wyobraźnie i zna się na rzeczy to lepiej może zerznąć taki niż ten doświadczony. Bo doświadczony nie oznacza, że będzie umiał zerznąć. Ale tutaj trzeba myśleć, a nie trzymać się głupich zmyślonych stereotypów.

Gość gość
Spusci sie po minucie

Gość gość
No napisałem, ze za 1 razem może nie być rewelacji, bo jego penis, on sam nie jest przyzwyczajony do konkretnych odczuwalnych bodźców. Tak jest ze wszystkim.

Gość gość
A od walenia sie nie przyzwyczail?

Gość gość
Walenie to inna sprawa.

Gość gość
noze sa najlpesze do rzniecia

Gość gość
To jaka w tym przyjemnosc? Chyba tylko dla niego a nie o to chodzi

Gość gość
Po pierwsze jak autorka chce sie pierd.... to radziłbym schudnąć.. wieloryba nikt nie bedzie rżnac chyba ze na mieso.... Po drugie skoro tu same prawiczki a ty taka doswiadczona k***wka to czemu nikt fie nie chce zerżnać... .. nie nie odpowiadaj

Gość gość
A dlaczego ty nie masz kogo zerżnąć skoro tak Cię to zabolało. I 57 przy 170 wzrostu to kiepski wieloryb. Żegnam

Gość gość
Ps.. nie ma znaczenia czy facet jest prawiczkiem albo kobieta dziewica.. za 3 czy 4 razem i dziewica moze dac wiecej w łózku niz niw jedna rozr****** panna plus dziewica zawsze ciasniejsza nic wiaderka po 30stce... to samo facet po 3 pierwszych stosunkach moze lepiej klepac niz 30paro latek ktory sypia z zona a jego tekord to 5minut czy tam 10. Albo bolerro ****ajacy w gumie cale zycie przypadkowe szlałfy jak autorka np. Ktore napite alko dadza wciwpnąć

Gość gość
Autorko.. to ty wyposujesz ze brak ci rzniecia.. widac ze jestes wielorybem skoro wypisujesz z powodu swoich kompleksow ile masz wzrostu itd.. tak czy siak wiesz jaka jest odpowiedz.. o rznieciu zapomnij gdyz jestes wielorybem i do tego masz wiadro miedzy nogami.. ja wolabym sto razy panią ktora chce sexu a nie rzniecia ale widac ze jestes tempa i jedyne rzniecie to masz jak ci jakis janusz wciepnie w gumie na 3minjtki.. i nie napinaj sie tym wzrostem.. tak czy siak jestes w rzeczywistosfi grubą torbą z wiadrem miedzy nogami.

Gość chcesz jednego czy kilku
Napisz skąd jesteś i jaki typ faceta preferujesz. Pracuję z ekipą 50 chłopa i jest tu parę drwali którzy znają się na robocie ;)

Gość gość
A nie przyszło wam do głowy, że to jest wątek tego starego trolla, który tu o różnych porach dnia i nocy pisze prowokacje, w tym często o seksie?

Gość gość
przyszło,to powiedzonko o porządnym rżnięciu powtarzają wszyscy nudziarze i nudziary,rzygam tym,zabawa gnoi