Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sukienka na wesele dla grubej pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam wesele pod koniec maja i nie mogę znaleźć sukienki, w której bym nie straszyła. Problem polega na tym, że jestem gruba. Rozmiar 46 - 44, wzrost 164cm. Poszukuję sukienki eleganckiej, nie wulgarnej, z krótkim rękawem albo... nie wiem jak się to nazywa - bez rękawów, ale nie na ramiączkach albo bez nich. Długość midi, kolor czerwony albo czarny, ew. szary, srebrny lub mieszanka powyższych. Cena do 200zł, nieważne, nowa czy używana Pomożecie?

Gość gość
Dziękuję. Kurczę, ma wszystko tak, jak opisałam, a jednak jakoś mi się nie podoba, podrzucicie jeszcze jakieś typy? Za wszystkie będę wdzięczna. Jakoś mnie te falbany irytują :(

Gość gość zawadiaka
No a przeszukałaś stronki w necie, allegro, olx, albo u producentów? p.s. Jak jesteś pulchniejsza, to lepiej krótki rękawek, optycznie wyszczupli ręce, niż odkryte ramiona.

Gość gość
O, ta druga jest fajna, dziękuję i proszę o więcej! Obejrzałam Allegro. Na ramionach pewnie będę mieć żakiet, najważniejsze, by rękaw nie był długi, bo się mogę ugotować, ani żeby go nie było wcale, bo coś czuję, że mi kiecka zjedzie ;)

Gość gość
Jak Wam coś wpadnie do głowy, nieważne z jakiej strony, to wrzućcie proszę :)

Gość gość
O, ta też fajna, wielkie dzięki :) aaa... myślicie że w nich wszystkich wypada iść na wesele? :)

Gość gość
A skoro Wam tak dobrze idzie, pomożecie mi jeszcze? Chciałabym też znaleźć żakardowy żakiet, najlepiej srebrno-grafitowy albo biało-czarny, możliwie długi, też do 200zł i może być używany, w kwiaty albo roślinny wzór, chętnie błyszczący ❤️ Rozmiar znacie

Gość gość
Ja w takich przypadkach stawiam na markę ASOS plus size. Chude będą ci zazdrościć. Mają świetne kroje. Wygugluj sobie Asos guest wedding dresses i się zainspiruj. Czasem można dostać na allegro.