Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham Go i myślę

Polecane posty

Gość gość

To tak jest, że próbuje na codzien o Nim nie myśleć i nie tęsknić do rozmów, pocałunków, do naszej miłości. Przychodzi jednak taki dzień, jak dziś i jestem znów cała Jego....tylko że w myślach tym razem. Nagle zdaje sobie sprawę że jesteśmy tylko ludźmi, którzy jakiś czas temu się kochali. Nie dzielimy sie naszymi snami, nie dyskutujemy o wszechświecie i nie ganiamy po domu, bo po prostu nas nie ma...

Gość gość
były chłopak?

Gość gość
Tak. Myślę a raczej chciałabym myśleć o kimś nowym, ale ciężko jest. Boje sie, zeby mojemu przyszłemu partnerowi nie brakowało jakiejś cząstki w tym żebyśmy się rozumieli tak dobrze jak z Nim... Nie można stać w miejscu, ale jest taki dzień jak dziś i wspominam z sentymentem to wszystko...

Gość gość
długo razem byliście?

Gość gość
Niecały rok.

Gość gość
czemu się rozpadło?

Gość gość
Nie ma co rozpamietywac ,bo to i tak nic nie da. Jesli by jemu zalezalo to by sie odezwal.

Gość gość
Długa historia. W każdym razie oboje poprzestaliśmy na rozstaniu się. Najpierw On schrzanil potem ja i tak zostało. Głupio. Wiem że na pewno zwiaze się z kimś innym. to rozstanie. Tym razem wszystko będzie wyglądało lepiej. Jestem bogatsza w doświadczenia, które pomogą mi zbudować mam nadzieję trwały i szczęśliwy zwiazek. Może na całe życie....to rozstanie było duża lekcja. Chyba wyciągnęłam z niej już wystarczające wnioski.

Gość gość
Tak. To prawda. Niestety jestem sentymentalna i rozpamiętuje. Serce nie sługa i nie słucha zresztą rozsądku...

Gość gość
Jest takie powiedzenie, ze każdy kolejny związek przybliża nas do idealnego. Muszę się tego trzymać. Szczerze mówiąc nie lubię tego motywu poznawania początkowego i wgl mam mało ochoty na jakiekolwiek randki ale kto wie. Może jak odpowiedni mężczyzna stanie przede mną kiedyś gdzieś, to znowu nabiorą ochoty na flirtowanie i takie inne. Z drugiej strony wydaje mi się że coś we mnie peklo i nie szukam jakiś uniesień tylko tym razem zaimponować mi może stateczny i poważny jegomość...

Gość gość
Bez uczuć wyższych, bez tego uczucia spełniasz tylko swój cel. Ale to będzie na krótko bo takie związki zamieniają się szybko w męczarnię. Nie da się wytrzymać będziesz chciała z tego uciec.

Gość gość
Kolejny dzień o Nim myślę. Nie jest dobrze. Dlaczego nie można po prostu zapomnieć o tym że się kogoś kochalo i jeszcze kocha.

Gość gość
Boze co to znaczy były chłopak?.Nie znosę takich tematow.Jesteś latawica jak masz byłych.s

Gość gość
Hahahaha co??

Gość gość
Ty wiesz co to znaczy latawica??? Masz chyba nie pokolei

Gość gość
Co mam nie po kolei?u mnie wiecej niz jeden to latawica.Jesli ma sie byłych to znaczy ze sie jest pusczalską.Na jedno wychodzi.Mam zasade albo jexen albo wcale.Wg ciebie rozwiązłosć jest po kolei??Szok!s

Gość gość
Opanuj się kobieto bo z nerwów nie zaśniesz. Nie mierz ludzi swoją miarą. Masz zatrute postrzeganie rzeczywistości najwyraźniej.

Gość gość
Nie tłumacz jej,s to latawica,mężatka zakochana w innym.