Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastanawia mnie jedno, dlaczego kobiety nie myślą, tylko wskakują do wyra z...

Polecane posty

Gość gość

facetami, z którymi i tak nie mają szans na stały związek, a potem zostają same z brzuchem i klepią biedę? W książce Davida Bussa psychologia ewolucyjna jest napisane tak: "kobiety po swoich przodkiniach odziedziczyły ostrożność i rozwagę" ...buahahaha... szczerze? Samica tkacza jest już bardziej ogarnięta bo wybiera samca z odpowiednim gniazdem.

Gość gość
No fakt, kobiety kierują się uczuciami, a potem zostają z biedakiem, pijakiem etc

Gość gość
bo seks bywa fajny, a nie z każdym kogo pieprzę chcę być w związku? Bo stały związek mnie nudzi i wolę dochodzącego kochanka, który swoje pranie zabiera ze sobą a nie zostawia mi? a poza tym przed ciążą można się zabezpieczyć, a nawet jak sie trafi to to nie tragedia- stać mnie na utrzymanie dziecka.

Gość gość
9:57 przykro mi, że miałaś takie przykre dzieciństwo bez ojca...

Gość gość
9:57 przykro mi, że miałaś takie przykre dzieciństwo bez ojca.. no niestety, akurat jestem córeczka tatusia, której tatuś nieba przychyli jak będzie trzeba:)

Gość gość
10:02 kłamiesz. :)

Gość gość
Tak czy siak jesteś p*****lnieta.

Gość gość
Stać cię na dożywotnie utrzymywanie bachora? Tak, dożywotnie, bo dziecko samotnej matki wyrasta na emocjonalną kaleke, niezdolna do samodzielnej egzystencji. Wybieraj mądrze i rób dziecko z facetem,który będzie dla niego ojcem,autorytetem i wzorem, wychowasz normalnego człowieka, a nie ciote.

Gość gość
10:06 ale ona nie zna podstaw psychologi, a potem wyrastają socjopaci z kompleksem edypa, albo pedały.

Gość gość
jasne synku, zwal sobie pod swoje "mocne" teksty. To że ty jesteś ofiara patologicznej rodziny lub puszczalskiej matki od której dawca uciekł to nie znaczy, ze wszyscy muszą mieć sp...psychikę tak jak ty

Gość gość
psychologi dwa i

Gość gość
10:09 nie trafiłaś, mam ojca, siedzi obok mnie. :)

Gość gość
10:09 nie trafiłaś, mam ojca, siedzi obok mnie. usmiech.gif kłamiesz:)

Gość gość
10:13 bo nie jesteś atrakcyjny fizycznie i psychologicznie. Nie masz "tego czegoś".

Gość gość
10:12 nie kłamię. :)

Gość gość
`kłamiesz, kłamiesz, zresztą widać , że masz takie problemy jakie zarzucasz dzieciom z niepełnych rodzin. więc coś wam nie wyszło w domu. A poza tym to chyba powinieneś być w w szkole

Gość gość
Takie kobiety jak ta wypowiadająca się powyżej mają jeden problem. W pewnym wieku rolę się odwracają. Dzisiaj jesteś młoda i mówisz z pozycji dominującej. Ze robisz co chcesz, nie każdy się nadaje do związku itp. Nadejdzie taki moment że to ty będziesz się nadawała tylko do jednego lub tylko do jednego się nie będziesz nadawała. To o tobie ktoś powie że chciał cie przeleciec ale nie chce być w związku. Byc moze uslyszysz ze nadajesz sie do mucia garow i sprzatania ale nie do seksu. I wtedy będzie bolało. Generalnie traktujesz ludzi źle i ktoś kiedyś potraktuje tak ciebie, bez żadnych wyrzutów sumienia.

Gość gość
10:28 ona po prostu w wieku 50+ poleci do egiptu na napalonych habibi :D

Gość gość
Bo odkad musze pracowac facet jest zbedny. Nie zamierzam jakiemus facetow I swiadczyc wszelkiego rodzaju uslug, pod czas gdy on tylko pracuje I chce dzielic rachunki na pol. To sie kobiecie nie oplaca. Tylko idiotki zostaja sluzacymi I wyrobnicami.

Gość 43 cm w bicku
No właśnie w tym problem że mi nie wskakują kuźwa:/

Gość gość
dlaczego faceci nie mysla, tylko wskakuja do wyra,bab z ktorymi niema szans na stay zwiazek a potem zostawiaja kobiete z wlasnym dzieckiem, zeby klepało biede?????!!!