Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatianka091

Która z was miała tak przed ciążą!!

Polecane posty

Gość Tatianka091

Witajcie! Staramy się z mężem o dziecko. Jestem 4 dni przed miesiączka. Mów się, że kobieta kiedy chce ciąży znajduje u siebie objawy. Ja też znalazłam, ale jestem święcie przekonana, że nigdy ich wcześniej nie miałam. Proszę Mamy o wypowiedz która z was tak miała we wczesnej ciąży a przed spodziewanym terminem miesiączki. Po owulacji (ze 4 dni) nagle zaczeło mi być zimno. Policzki mnie pieką ciało mam bardzo ciepłe ale mimo wszystko czuje, że jest mi bardzo zimno i przykrywam się wszystkim co mogę zwłaszcza jak wracam po pracy do domu usiądę i zaczyna się ten stan. Dodatkowo od kilkulat badam sobie szyjkę macicy potrafiłam zawsze odróżnić co i jak a teraz.. 4 dni przed miesiączką śluzu jako takiego brak jest go jak na lekarstwo biały nie jest lepki.. ścianki szyjki są jakby miękkie bardzo ciężko jest mi "włożyć palec" szyjka sama w sobie jest dość wysoko ale w tym cyklu jest twarda bardziej niż zwykle jak ją dotykam to takie jakby jajeczko zrobiło się z obawą że jak nacisne mocniej to pęknie (ujścia szyjki w ogóle nie potrafie znaleźć ani wyczuć) moja szyjka nigdy aż tak twarda nie była. Proszę waś o odpowiedź :) dodatkowo nadmienie, że po kilku dniach od owulacji moje piersi byly bardzo bardzo powiekszone a potem jakby opadły, są wieksze ale już nie tak bardzo nabmiałe. A wy jaką miałyście szyjkę? jakie miałyście objawy? :) dziękuje za odpowiedzi!

Gość Tatianka091
dodam ważną rzecz , mam bardzo duże libido i często uprawiam seks nie tylko z moim facetem . to może mieć wpływ na moje objawy?

Gość Tatianka091
Jeszcze jajcarza brakuje który podszywa się pod nick :)

Gość Mateusz kołbuc Namysłów
moja mamunia tak miała gdy była ze mną w ciąży i temu się taki urodziłem