Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, jak reagujecie na kobiece kształty? Chyba jestem bi..

Polecane posty

Gość gość

W p****lach patrzę niemal wyłącznie na kobiety. Na mieście przyglądam się tyłkom, dekoltom. Również np. oglądając w tv jakieś występy, na których jest przystojny mężczyzna i piękna kobieta wolę popatrzeć na żeńska pleć. Biodra, pupa, piersi, talia, twarz. Ogólnie nie czuję pociagu seksualnego do kobiet, ale bardziej podniecam się na widok piersi niż penisa. Sama mam małe, marzę o większych, być może dlatego. W facetach nie ma zbytnio na co popatrzeć, ale jak wiadomo widoki nas raczej nie jaraja, to ich adoracja, słowa, dotyk. Z kobieta nigdy nie spalam, jestem w długoletnim związku z moim pierwszym także nie mogę nic więcej powiedzieć. Zastanawiam się czy tak ma każda czy ze mną jest coś nie tak. Hmmm?

Gość gość
Ja mam tak samo.

Gość gość
też tak mam, kobiety mnie pociągają i podniecają, seks z drugą kobietą to moja niespełniona fantazja

Gość gość
Też tak mam. W sumie od dwoch lat jakos bardziej się to nasililo. Uwielbiam patrzec na cycki! Marze by dotykac******escic piersi drugiej kobiety. A w szczegolnosci taka jedna wpadla mi w oko i nie moge przestac o niej myslec. Czesto o niej fantazjuje a jak jest w poblizu to ciezko mi się powstrzymac.