Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość898989

Kupię larwy tasiemca

Polecane posty

Gość gość898989

Potrzebuję namiar na sprawdzonego, uczciwego sprzedawcę tabletek z tasiemcem. Za ocenianie i ubliżanie z góry serdecznie dziękuję, nawet nie będę odpowiadać, ani czytać. Namiar jeśli ktoś ma proszę mi wysłać na mój adres e-mail; anna.fikcja@onet.pl

Gość gość
up up up

Gość gość
up up

Gość gość
choree

Gość gość
I naiwni sprzedawcy tasiemców do ciebie napiszą hehehe Skąd wiadomo, ze nie jesteś z policji?

Gość gość
A skąd wiadomo że sprzedawca sprzeda mi tasiemca? abo że w ogóle wyśle mi paczkę ? i tu i tu jest jakieś ryzyko zawsze. na ogłaszamy24 sprzedawcy nie boją się wystawiać swoich tasiemców, podają nr tel, e-maile a tu mają się bać?

Gość gość
To czemu tam (ogłaszamy 24) nie kupisz , tylko tutaj chcesz by ktoś się do ciebie odezwał ? Podejrzane to , może rzeczywiście chcesz wyłapać potencjalnych handlarzy.

Gość gość
szukam kogos kto poleci sprawdzonego sprzedawce, tam 99% to oszusci

Gość gośćza
Autorko , nie oceniam cię ani nie próbuje ubliżać , proszę jedynie byś przeczytała mój wpis do końca . Mam nadzieję że zdajesz sobie sprawę z tego iż połknąć larwy tasiemca jest łatwo , koszmar zaczyna się wtedy kiedy chcesz się go pozbyć . Taki tasiemiec rośnie w jelitach nawet do 15 metrów więc automatyczne brzuch przez to zaczyna być wydęty. Osoba z tasiemcem jest skrajnie wyniszczona , z nieprzyjemnym zapachem z ust , brzydką ziemistą cerą i chuda z dużym wystającym brzuchem ..czy o taki skutek ci chodzi autorko ?? Po za tym kupując larwy , nigdy nie będziesz miała pewności jakiego tasiemca zakupisz . Psi , tzw bąblowiec rozwija się w różnych organach urastając do niejednokrotnie olbrzymich rozmiarów guzów wypełnionych maleńkimi larwami. Może się umiejscowić w mózgu , oku , wątrobie itd. Lekarze mają problem z usuwaniem takich tworów gdyż zawsze istnieje ryzyko pęknięcia otoczki i wylania się owych larw do ciała człowieka co skutkuje niestety śmiercią . Przemyśl swoją decyzję .

Gość gość
Serio myślisz że ktoś kto decyduje się na taki krok nie przemyślał tego dokładnie? że to taka pochpna decyzja, fiu bzdziu i już, pomyślane zaplanowane? Ja doskonale się orientuję w temacie. wiem jakie mogą być konsekwencje. A co do tego co często czytam o zajęciu przez tasiemca innych narządów niż jelita: tasiemiec NIEUZBROJONY, czyli ten którego stosuje się w diecie tasiemcowej, nie ulokuje się w żadnym innym ogranie jak tylko w jelicie cienkim. Nie jest do tego zdolny przez swoją budowę (brak haczyków niezbędnych gdyby chciał się przemieścić do innego organu), takiego tasiemca nalezy się pozbyc w określonym czasie by nie dopuścić do nadmiernego osłabienia organizmu, nie wolno przyjmować więcej niż jednej tabletki w trakcie kuracji, jest dużo rzeczy których należy przestrzegać i wszytko zależy od organizmu i rozsądku osoby zdecydowanej na taką kurację. JA nie jestem dzieckiem, któremu zaświeciły się oczka na hasło "tasiemiec", przemyśłałam to sobie bardzo dokładnie, biorąc pod uwagę wszystko co może się wydarzyć w tracie oraz po kuracji. konsultowałam to nawet z 3 lekarzami, dietetykami. rozmawialam z osobami, które już są po takiej kuracji.

Gość gośćza
OK...ok ... twoje życie ,twój wybór . Jednak zastanawia mnie fakt,, cóż to za "lekarze-dietetycy" takiej kuracji ci nie odradzili a wręcz poparli ?? Dla mnie to pseudolekarze niestety. Wiesz autorko , ja 15 lat temu też chciałam schudnąć , przez kilka lat szukałam właściwego sposobu i zdecydowałam że najmniej szkodliwa jest dieta Montignac i to na niej w przeciągu 7 miesięcy udało mi się zrzucić 38 kg. Oprócz tej diety 1 raz w tygodniu miałam masaż całego ciała , co w znacznym stopniu przyspieszyło rozbicie tkanki tłuszczowej . Odnośnie tego tasiemca , ja napisałam że tasiemiec psi umiejscawia się w różnych organach a nie nieuzbrojony. Chodziło mi bardziej o fakt że nigdy nie będziesz pewna kupując takie tabletki co tak naprawdę będą zawierały. W takiej sprzedaży niestety nie ma wiarygodnych źródeł , nikt składu tych tabletek nie kontroluje . Jeśłi tak bardzo jesteś zdecydowana i nie dasz się zniechęcić do tego rodzaju "sposobu na schudnięcie" to czemu nie wzięłaś namiarów na sprzedających od osób po "kuracji" z którymi rozmawiałaś ? Tam byłabyś pewna że masz to co one .

Gość gość
Masakra. Jak można samemu zapodac sobie robaka . Chore i obrzydliwe.

Gość gościca
Do Pani która chce kupić larwy tasiemca,z pewnością chce Pani schudnąć więc bardzo polecam dietę która jest teraz na fb kobiety chudną w ciągu kilku miesięcy po paręnaście kilogramów ,Nie katując się wygłodzeniem ani orzesadnymi ćwiczeniami.ha też znalazłam to na fb i szczerze polecam są tam dziewczyny które utworzyły grupę wsparcia i mobilizują się wzajemnie i przekazują sobie tajemnicę zrzucenia kilogramów przez nie.Nie mogę tutaj operować czyimś nazwiskiem Ale możemy popisać na priv i podam wtedy imię i nazwisko osoby od której ja się dowiedziałam.Jezeli będzie Pani zainteresowana to podam maila.Pozdrawiam

Gość gość
proszę napisać do mnie na iala o tej diecie i grupie wsparcia anna.fikcja@onet.pl

Gość gość
Kobieto a Ty zdajesz sobie sprawę,że umrzeć możesz?!