Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda o Magdalenie Zuk.

Polecane posty

Gość gość

Była to typowa atencyjna qrewna. Poleciała do Egiptu, żeby mieć co wrzucać na instagram i fb. Zdjęcia na tle hotelowego basenu, bo o piramidach i innych zabytkach starożytnej kultury pewnie nawet nie słyszała. Pewnie zesralaby się ze szczęścia, gdyby mogła wiedzieć, że cały polski internet o niej dyskutuje. Nie ma o czym dyskutować. Zwykła wytapetowana szmata z botoksem na ryju i z ptasim mozdzkiem. Podniecacie się jak po śmierci Przybylskiej, wybitnej aktorki, która zagrała rolę życia w serialu Zlotopolscy.

Gość gość
A Ty nie masz co robić?

Gość gość
Prawda jest odrobine inna ale ogólnie zgadzam się

Gość gość
jakos nic nie wrzucila na fb- mysl co chcesz masz prawo ale nie obrazaj umarlych nalezy im sie troche szacunku

Gość gość
Jakby mój ojciec dowiedział się ze ja sama do Egiptu chce lecieć to by to wybił szybciutko z głowy... Mąż nawet jakbyśmy mieli stracić te 2 miejscówki to za nic by niepozwolol się tak narazić. Trzeba pomijając wszystko być bardzo malo zorientowanym człowiekiem by jako samotna blondynka pojechać do Egiptu... Współczuję ale niestety pewnie wina w duzej mieze leży po jej stronie. To nie Gdańsk czy Sopot

Gość gość
Aha, i jeszcze zaraz zobaczysz jaki będziesz miał hejt za ten topik. Przyleci ta fanatyczka która pisze że ją ta śmierć tak porusza, że aż płacze i spać nie może i Cię zwyzywa od nieczułych ignorantów albo tan Góry cośtam koło opola i kompletnie zwysywa od skürwieli.

Gość gość
No niestety prawda a ludzie dostali zbiorowej histerii na jej punkcie hihi

Gość gość
Szmatom nie należy się szacunek nawet po śmierci. Mam nadzieję że muslimy odpowiednio zajmą się jej tr***lem na stole sekcyjnym. A temat nie jest o niej, tylko o was,że się tak podniecacie, jakby była waszą siostrą. Nie warto po niej płakać, to zwykła szmata była. W dodatku głupia i naiwna.

Gość gość
Aha x2, i jeszcze jedno, autorze poczytaj co napisał płk.Wroński o tej sprawie albo zalookaj na yt na kanale wRealu24 w ostatnim odc. Piękna i Bestia. facet trafia w samo sedno po co tam leciała.

Gość gość
A możesz streścić w dwóch zdaniach co takiego ustalił ten ktoś ? Albo nie streszczaj, w sumie w dopie to mam.

Gość gość
Ona poleciała tam albo na sex-turystykę, ale nie jak te stare baby z Niemiec, tylko jak te modelki co im szejki do ryja srały, albo to był jakiś deal z narkotykami. Ja skłaniam się ku drugiej wersji. Szmuglowała coś w brzuchu, pękło, zaczęło się rozkładać w organiźmie i dlatego raz była nietomna a raz fiksowała, aż jej totalnie odpiertoliło. Bujała się z kolesiami którzy handlują dragami, więc święta na pewno nie była.

Gość gość
9:02 No to mniej więcej w skrócie napisałem o 9:25 co płk. Wroński twierdzi o tej sprawie. Choć oni w tym programie bardziej przychylali się pierwszej opcji. Było nie było zrobił się szum wokół pustej dziuni i internety się zesrýwają :O

Gość gość
Ludziska tak się podniecaja bo dziewczyna była młoda i ładna. Tylko dlatego ta histeria. Tak samo było jak Przybylska umarła. Młoda, ładna, w dodatku osierocila sporą gromadke. Lamentom nie było końca, pamiętam jak dziś.

Gość gość
Ona już była kilka razy w Egipcie i jakoś nikt jej nie zgwałcił nigdy,tym razem poszło coś nie tak, obstawiam i sexturystykę i prochy 2 w 1. Jeden worek pękł i stąd "psychoza" przedawkowała i tyle,dlatego nie chciała do szpitala i nie dała sie zbadać

Gość gość
Taka prawda

kazdy ma swoj rozum:) jednak mezczyzni maja szczegolny:D w spodniach:D