Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że prawdziwą przyjemność seksualną może dać kobiecie tylko kobieta

Polecane posty

Gość gość

która z was sprawdzała i wie

Gość gość
Kobieta wie co lubia kobiety i zna sie na rzeczy, facet to raczej na hura raz sie uda raz nie.

Gość gość
seks to sztuka trzeba się go uczyć jak tańca i wszelkich innych umiejętności a nie liczyć na łut szczęścia i wymyślać lesbijskie teorie.

Gość gość
ja bym chciała spróbować ale nie wiem gdzie poznać les albo bi albo ciekawą hetero jak ja :D

Gość gość
najbardziej zaniedbywana dziedzina życia to seks. tylko nieliczni są geniuszami jak w innych dziedzinach reszta to samouki, lenie, zapładniacze i nier***awe kłody. tym czasem kiedy w tej dziedzinie zaczyna się psuć albo i nigdy nic ciekawego nie było to całe partnerstwo kuleje. nie oszukujmy się, seks jak posiłek musi być dobry żeby satysfakcjonował. to fakt, ze kichę można zapchać byle czym ale i byle jak się człowiek po tym czuje i wyglada-podobnie z seksem.

Gość gość aa
A tyle seksomaniaków na GG no całe tabuny

Gość gość
z kobietą? chyba żartujesz albo lesbą jesteś :P

Gość gość
Nie wiem, ale długoletni związek jest najlepszy - znacie się jak łyse konie i nie wstydzicie mówić, czego chcecie

Gość gość
HA Ha! Z tą nauką dobre, polega chyba na wysyłaniu tzw. sygnałów głęboko schowanych w głowie kobiety, a faceci są niedomyślni ;-) Połowa kobiet nie potrafi się nawet dobrze całować, trzeba ich tego uczyć, a wszystkie uważają że są dobre w te klocki :-D ...już nie mówię o wciąż popularnym udawaniu martwej bo dziewczynie nie wypada