Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile lat za zabicie zdradzającej żony i gacha?

Polecane posty

Gość gość

Żona zdradza mnie od kilkunastu miesięcy, ile lat więzienia mniej więcej dają za zabicie jej i tego palanta? Liczę na nie więcej niż 8 lat. Tyle chyba dostał ten francuz co zabił Andrzeja Zauchę i te szmate. Jak myślicie? Dodatkowo żona okradła mnie na 100 tyś. a kolejne 120 tyś. straciłem przez nią. Będzie to okoliczność łagodząca?

Gość gość
Weź się opanuj. Możesz sądzić się z żoną o pieniądze i wziąć rozwód. I tyle. Za zabicie dwóch osób dostaniesz dożywocie. W czasach tamtego wyroku Ziobry nie było.

Gość gość
Załatw sobie żółte papiery to nic nie dostaniesz, posiedzisz trochę w zakładzie zamkniętym i z bani.

Gość gość
Puknij się i znajdź se inną

Gość gość
Właśnie dlatego że taka fujara jak ziobro stoi za polskimi sądami to sądził się w tym kraju o nic nie będę, nawet złotówki sądy na mnie nie zarobią. Zresztą zapisałem im już dawno śmierć w duszy.

Gość gość
Tamten był artystą, więc sąd był łagodny i dał mu tylko 15 lat do odsiadki. Ty dostaniesz dożywocie.

Gość gość
Szkoda. Chciałbym wykonać na nich egzekucję przez powieszenie. Normalnie wejść do niego do domu, zdzielić pałą bez łeb, wywiercić dziury w suficie, zamocować kotwy, zawiesić 2 pętle, ustawić 2 taborety i z zimną krwią powiesić najpierw ją (ciekawe czy on widząc to zesrał by się w gacie ze strachu) a potem jego. Potem zdjąć z nich pętle, oblać wszystko 10 l benzyny i adios:)

Gość gość
chcesz spalic mieszkania niewinnym sasiadom?

Gość gość
Czego się nie robi dla osiągnięcia celu i zaspokojenia żądzy zemsty... :P

Gość gość
Nie jest to w afekcie a planowane z wyrachowaniem i zimną krwią, czyli maksymalny wyrok bo nic cię nie usprawiedliwia i nie ma okoliczności łagodzących.

Gość gość
E tam wyrachowane... może wezmę też palnik i obcęgi, jak myślisz, spodoba się im? Ciekawi mnie co się stanie jak 10 sekund przytrzymam kolesiowi płomień na torbie. Zdechnie z bólu czy nie? Strasznie też bym chciał ściskać cęgami sutki tej szmaty, to naprawdę musi boleć. A potem spalić to dziadostwo... Ale się rozmarzyłem:)