Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Katja

ILE KASY NA WESELE

Polecane posty

Gość gość Katja

ja myślicie, ile dać koleżance w kopertę? dwudniowe wesele, idę z os. towarzyszącą, nocleg będzie załatwiony, bo mieszkam ponad 100 km dalej co myślicie? ile wy dostaliście lub ile daliście znajomym na wesele będąc jeszcze na studiach :D

Gość gość
Tak samo mam za chwilę weselę. Również znajomy, również jestem na studiach. Ja daję 400 zł. ale ide sam, kolegą po prostu zaprasza naszą ekipę samych facetów samych bo żaden z nas nie ma żony ,ani narzeczonej i mówi , że będzie dużo samych dziewczyn. Jasno postawił sprawę i się zgodziliśmy. Więc ekipą w 6 idziemy do niego sami. Każdy z nas daje 400 zł. Wiemy że od osoby płacił 230 zł. Więc chyba nie będzie z nami miał źle.

Gość gość
ważne dla mnie jest też to ze to dwudniowe wesele i bd nocleg ale ja muszę tam dojechać a to nawet daleko co myslicie? :D

Gość gość
400 zł jest w sam raz nie ma co szaleć, nie leżysz na pieniądzach. A to nie rodzina tylko znajomi. Bez przesady, a koszty dojazdu, a jakieś wino lub kwiaty to wszystko tez się liczy. Nie ma co przesadzać. Chyba , że się chcesz postawić i dać 1000 zł no ale to trzeba tyle mieć. Inaczej Lipa.

Gość gość
własnie też myślałam o 400 zł ale jak mi koleżanka powiedziała ze to za dużo, że jej pracująca siostra z męzem na wesela dają 300-350 zł to juz nie wiem