Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naciaganie siusiaka dziecka ??

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest z tymi siusiakami? Naciagac od poczatku czy nie robic nic? Jak radza Wasi lekarze? Moj lekarz nie potrafi powiedzieć nic konkretnie...

Gość gość
Nie naciągaj! Uszkodzisz go jeszcze! Jeśli chcesz, żeby twój sym miał większego, to w przyszłości kupuj mu luźną bieliznę, ale broń boże nie naciągaj! Naprawdę, nie rób tego!

Gość gość
Oczywiście że tak nie odpisywałam bo myslałam że to prowo, co za wariactwo z naciąganiem penisa dziecka, swojemu facetowi naciąg to może się ucieszy,

Gość gość
ale w jakim celu to naciąganie? czemu ma słuzyc? ja nie wiem o co chodzi, zresztą mój syn jest obrzezany i tobie tez to polecam, zaoszczędzisz dziecku wielu chorob urologicznych i zakaznych

Gość gość
my nie jestesmy zydy zeby sie obrzezac 🖐️

Gość gość
My z zona naciagamy i nie tylko siusiaka ale rowniez i moszne. Chcemy zeby klejnoty rodzinne byly jak najbardziej dorodne. Oczywiscie zawsze ostroznie i delikatnie.

Gość gość
nie wierze k******.moze najlepiej ssij

Gość gość
Zapytalam ponieważ wiele osob mowi " naciagaj bo potem beda problemy" mam tez kilka znajomych ktore musiały z,synem jechac do chirurga dZiecięcego zeby on to zrobil i przeraza mnie to wszystko. Ale czytalam ze nic sie nie robi bo to stulejka fizjologiczna i samo zejdzie. A czy sa tu rodzice ktorzy musieli jechac z synem do chirurga na taki "zabieg"?

Gość gość
Chłopcom robią się stulejki. Mój syn to miał, byliśmy niechętni naciaganiu przy myciu, chociaż lekarz mówił. Jak potem to robił i już musiał naciąć to pełno tłustego paskudztwa wyciągnął. Więc nie piszcie bzdur. Trzeba naciągać przy higienie i jak nie chce schodzić to do lekarza. Im szybciej tym lepiej.

Gość gość
Witam wszystkich :) Syn mial pol roku temu sciagniety napletek przez,chirurga dzieciecego. Teraz po takim czasie z jednej strony mimo ściągania, troszeczke mu sie skleilo... czy ktos mial taka,sytuacje? Jestesmy zapisani ponownie do chirurga za miesiąc. Jak wyglada taka wizyta w takiej sytuacji, czy ktos wie? Pozdrawiam

Gość gość
Syn miał ściągania stulejke gdy miał 1 przez urologa,po prostu jednym gwałtownym ruchem, miał jeszcze przepisana maść , a w domu uczyć go higieny.zaczęło znowu mu się zrastac ale codziennie przy myciu po troszku mu odklejalismy. Koleżanki się pytałam jak u jej syna, a jej lekarka powiedziała aby nic z tym nie robić/ Szok

Gość gość
I odkleilo sie z powrotem? Uzywam tez maści tej co przed zabiegiem. U nas nie było sciagania na sile. Mielismy zapisana masc na dwa tygodnie przed i po tych dwoch tygodniach pani chirurg delikatnie odsunela. Wszystko sie ładnie odkleilo a teraz z powrotem sie skleja pomimo tego ze odsuwamy mu codziennie przy kapieli :(

Gość gość
Jesteście pojepani albo to prowo . Bo jak można naciągać dziecku fujarę żeby był większy . Juź nie wiecie jak być lepszym od innych . Macie jakieś kompleksy rodzinne . Twój mąż ma małego ptaszka i naciągasz synowi żeby miał większego a ty masz kompleks małych cycków . Jakie to ludzie prymitywni jeszcze sa na świecie . A idźcie mi mohery pieprzone . Lepiej konia zwal synowi lepszy pożytek z tego będzie .

Gość gość
Zrób synowi Loda .

Gość gość
Ale jak naciągac? Przy myciu? Czy naciągac bez powodu? Co za brednie boże. Stulejka nie zależny od tego że mu będziesz naciągac profilaktycznie. A jeśli już ma to do lekarza z prawdziwego zdarzenia a nie konowala.

Gość gość
Jestem zszokowana czytajac te komentarze... jacy wy jestescie zacofani ludzie. Dzieciom sie sciaga skore z siusiaka- po 1 jest to higiena, dorosli faceci tez sobie 'glowke' myja, a po 2- jak sie nie sciaga robi sie stulejka, ktora nie jest niczym przyjemnym. edukacja rodzicowska i seksualna u was lezy

Gość gość
Poczytajcie sobie o tym na portalach dla rodziców. Artykuł jest między innymi na stronie wrolimamy . pl Naciąga się, kiedy tkanki (tzw. blaszki) się od siebie odkleją. Trochę edukacji, ludzie.