Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy po 2 ciążach mozna wygodac dobrze?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie nad tym. Jestem w 9 miesiącu drugiej ciazy. Po pierwszej szybko doszłam do siebie, niewiele przytyłam i nie miałam rozstępów. Ciekawa jestem czy po dwóch ciążach można dalej dobrze wyglądać i czy po drugiej ciazy tez można odzyskać figurę.

Gość gość
Wyglądać oczywiście

Gość gość
można

Gość gość
Można można. Tylko trzeba dbać o siebie, zwracać uwagę na dietę, ćwiczyć.

Gość gość
Można ale z obserwacji trwa to dłużej tak rok-poltora. Ja zakładam sobie niecały rok drodze teraz w wakacje i ma następne chce znów nosić 34 i moc założyć kostium kapielowy

Gość gość
No właśnie po pierwszej ciazy doszłam w chwile do siebie. Przytyłam w ciazy 9 kg i miesiąc po porodzie ważyłam 2 kilo mniej niż przed zajściem w ciąże bez żadnych ćwiczeń, może tylko dietę zmieniłam bo ograniczyłam słodkie i pieczone rzeczy. 2 miesiące po porodzie zakładałam juz bikini. W tej ciazy do tej pory przytyłam 10 kg i pewnie przytyje jeszcze ze 2 kg. Boje sie, ze brzuch tak szybko mi nie zejdzie jak po pierwszej ciazy, oczywiście nie jest to najważniejsze ale przypuszczam, ze teraz będę musiała troszkę poćwiczyć bo ciało nie bedzie takie super jędrne. No i jednak wcześniej byłam 6 lat młodsza i jakby nie patrzeć młodsze osoby szybciej wracają do figury. Mam nadzieje jednak, ze nie będę dochodzić rok do figury. Do wagi pewnie szybko dojdę ale o jędrne ciało bedzie trzeba pewnie powalczyć niestety a ja nienawidzę ćwiczeń. Mogę chodzić z dzieckiem po 2 godziny na spacery ale ćwiczeń niestety nie lubię.

Gość gość
Można, jak o siebie zadbasz i się postarasz to tak. Ja po trzech wyglądam całkiem dobrze. Niestety, nie tak jak przed nimi ;) Wiek też robi swoje, ja mam 40.

Gość gość
mozna to koszt 250.000 euro czyli sredniego apartamentu