Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wspólny duży pokój dla siustr w podobnym wieku i wspólne podwójne łóżko?

Polecane posty

Gość gość
Masz 500+ i nie robisz dzieciom łaski. Czy ty kobieto myślisz, że ta kasa jest na Twoje wydatki?

Gość gość
łoessu, ten upośledzak od 500+ znowu tu przylazł :o won!

Gość gość
Zobaczcie na odpowiedzi autorki, przecież to jest prowokacja. Jak ktoś jest zmuszony do czegoś takiego czy bardzo tego chce to to robi. A tu jest założony temat i potem "i tak tak zrobie, ale będę caly dzień wchodzić na kafe i pisać to samo" :P Nikt się czymś takim nie chwali generalnie - miałam takie 2 koleżanki, ukrywały to przed wszystkimi, tylko takie osoby najbliższe co w domu były (kawalerka przerobiona na 2 pokoiki) wiedziały. A większość ludzi co wyszła z takich warunków zapewnia dzieciom zupełnie co innego. Mam rodzeństwo, miałam osobny pokój - i NIGDY nawet nie wpadłam na pomysł "a może jednak razem". Co do kanap i sof - właśnie zauważam, ze teraz coraz więcej ludzi ma normalne łóżka, więc prowokatorko próbuj dalej strzelać - bo póki co strzelasz w kotarianki podobne do tej którą usiłujesz udawać.

Gość gość
Dla was wszystko jest prowokacja na prawde :) Ten kto nie ma tandetnego tapczanu z Tomkiem, Nemo, albo Carsami to jest prowo bo nie wyrabia normy

Gość gość
Absurdalnie głupie tematy wyglądają jak prowokacje i tyle. jesli są prawdziwe to tym gorzej świadczy o autorze, bo tzn. że wszedł na taki poziom nierealności, że aż ludzie nie wierzą, ze taki osobnik chodzi po tej ziemi.

Gość gość
boze drogi, a co jest takiego nierealnego w tym etamcie bo nie wiem? to ze ty sobie czegos nie wyobrazasz to nie znacz, ze inni tego nie robia

Gość gość
16:01 I tak zaczyna sie pato

Gość gość
dla was to wszystko jest prowo i pato

Gość gość
najzabawniejsze jest to ze wy siebie nie uwazacie za pato, bo uwazacie innych za gorszych od was, ale ludzie o lepszym statusie spolecznym patrzac na was w miejscach publicznych oceniaja was jako pato, o czym wy pewnie nawet nie wiecie

Gość gość
No tak, gdzieś tam 12letnie dzieci idą do pracy więc jak Ci ktoś na jutubie coś takiego powiesz "o super, wypisuje dzieci ze szkoły niech idą do fabryki?"? I to nazywasz samodzielnym myśleniem tak notabene? Skoro i tak szukasz choćby najgłupszych podpórek dla swojej idei? x " ludzie o lepszym statusie spolecznym patrzac na was w miejscach publicznych oceniaja was jako pato, o czym wy pewnie nawet nie wiecie " Taaaak, na pewno. Na pewno np. brzydki kolor włosów, tańsze buty etc są porównywalne z tym co Ty robisz :D Lepiej Ci jak sobie wymyślisz coś takiego? To tylko znaczy, ze jednak Twoja samoocena leży i komentarze w tym temacie trafiły w sedno. Celowe trzymanie dwojga dzieci w jednym łóżku bo mamusi żal kasiorki na 2 łóżka bo JEJ zagłówek jest wazniejszy - jest absurdalne jak widać dla większości ludzi. A to, ze sobie w łebku uroisz "nie, oni na pewno kłamią, sami są patologią, buu" nie zmieni tego jak Twoj debilny pomysł jest postrzegany.

Gość gość
nie, nie dlatego ze ma cos tansze, tylko jak to na niej wyglada :) sek w tym ze kobiety o przecietnym statusie materialnym wygladaja czesto jak pawie, a ich mezowie jak niedzwiedzie o kolorach wlosow nie wspomne bo po nich i po fryzurze, bizuterii i makijazu od razu rozpoznasz ludzi z nizszym dochodem - oni musza miec wszsytkiego duzo i mocno zaakcentowane i chlopa z nadwaga jest jeszcze 2 grupa - szare mysze ktore zapomnialy o sobie x lat temu

Gość gość
i nie pisz do mnie rzeczy ktore masz do powiedzenia autorce bo to nie moj temat i nie moja brocha co kto robi i gdzie spi, ale mierzi mnie to wasze chamstwo i przepychanki dla mnie bardziej wsiowe sa narozniki w rybki i samochodziki niz to lozko ktore kupila. zaloze sie ze ta osoba ma do tego jakies kolorowe sciany typu niebieskie, zielone, pomaranczowe i zolte, a na nich naklejki i obowiazkowo tandetny dywan w jakas jezdnie i kwadratowe meble wenge z kompleciku dla ludzi ktorzy fajnie mieszkaja widzac taki pokoj i mieszkanie tez mysla ze to patola i kolko sie zamyka

Gość gość
Nie jak niedźwiedzie tylko jak kulki, bo są malutcy przy swojej tuszy. :D Sorry musiałam to napisać, bo rozwalił mnie ten komentarz! Prawda!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jak jestes taka och ach I twoj niby partner

Gość gość
Jak jestes taka 'z klasa I kielbasa' to wstaw swoj tani ryj. Jesli nie masz kompleksow to problemu nie bedzie tez!

Gość gość
ryj? :D sama wlasnie udowodnilas zes patola!

Gość gość
gość dziś Ręce mi opadają. Ja nie piszę o WSIOWOŚCI tylko o zwykłej godności życia ludzkiego :O Ty masz jakąś obsesje na punkcie kasy i tego jak kto wygląda, ja piszę o NORMALNYCH WARUNKACH ŻYCIA LUDZKIEGO. Nie obchodzi mnie czy jesteś autorką czy nie, ale pokazujesz tylko bezmiar swojej głupoty - skoro dla Ciebie niemodne ubranie czy bycie grubym jest porównywalne do pomysłu przedstawionego w tym temacie. x Dla mnie jest oczywiste, że każdej istocie ludzkiej należą się podstawowe warunki. Nawet więzniowe mają osobne łóżka i konkretny metraż na osobę. A tu mamy pomysł gdzie matka kosztem dzieci sobie podwyższa komfort życia (który i tak już jest w normie). Ja bym chyba zasnąć spokojnie nie mogła gdybym miała tak traktować swoje dzieci - ja tak zwierząt nawet nie traktuje i jednak mają godne warunku :O A Ty się przepychaj dalej o pawiach i niedźwiedziach - bo jak widać nie jestes w stanie zrozumieć większości tego co napisano w tym temacie, bo własne kompleksy przesłaniają Ci wszystko inne. Współczuję, ze na widok słowa "patol" etc aż takie emocje Ci się włączają. Z mojej strony to wszystko, powyższe wpisy o ryjach etc nie są moje 🖐️

Gość gość
Moim zdaniem ten pomysł nie jest zły. Ale zapytałabym dziewczynki czy chcą spać w jednym łóżeczku , czy mieć dwa osobne. :) Trolli nie słuchaj, dwa oddzielne komplety pościeli ok. Przecież to dzieciaki i rodzone siostry. :)

Gość gość
Komentarze o godnych warunkach mnie rozbawiły. Na drugi raz nie pytaj na Kafeterii tylko dziewczynek czego chcą. ;)

Gość gość
Pomysł z podwójnym łóżkiem dla dwójki dzieci jest wybitnie chybiony. Po pierwsze - dzieci powinny mieć osobne łóżka, po drugie - taki mebel determinuje urządzenie całego pokoju, po trzecie - wymusza to samo ustawienie na lata (osobne łóżka można przestawiać). Po czwarte - nie porównuj nocowania kuzynki, które jest atrakcją, do spania z własną siostrą, której się często ma powyżej uszu.

Gość gość
Ta rama to 239 zl. Chcesz kisic dzieci razem przez kilka lat bo ci szkoda 239 zł. Omg

Gość gość
Ja mam dwóch chlopakow z podobną różnica wieku i nie chcą słyszeć ze mieliby mieć wspólny pokój.

Gość gość
PROWOKACJA ::D a wy to łykacie ...Na 5% uwierzą że tak jak niby matka z tematu, może myśleć jakaś co faktycznie ma dzieci, a kisiła się do 18tki z rodzicami babcią i 4 rodzeństwa na 45m2 :( .. Albo jakaś patola gdzie kolejnego poczętego w pijanym widzie potomka po prostu dokładano do poprzednich :O .znaczy do łóżka im wtykano .Jak któraś wyżej pisała -koleżanka miała takie sąsiedztwo dwei dziewczyny rok różnicy w malutkim pokoiku z babcią . One na rozkładanej wersalce chyba do 6 klasy .Rodzicom to wisiało a one strasznie się tego wstydziły .

Gość mifkasa
Jeżeli chodzi o pokój dziewczynek, to jednak łóżko bym zrobiła osobno, żeby każda miała ten swój kącik tylko dla siebie, co do mebli może taka ścianka ? https://www.furnival.pl/mebloscianki,10,kategoria są bardzo ładne i praktyczne, nie wyglądają masywnie i wydaje mi się że do dziecięcego pokoju, bardzo pasują. Zawsze dziewczyny gdzieś pochowają swoje szpargałki czy nawet ubrania.

Gość Ojla
Pomysł z założenia jest słuszny, ale lepiej jednak postarać się o dwa identyczne łóżka pojedyncze. No i ważne, żeby był w nich właściwe materace dziecię (polecam tutaj: http://www.fimex.pl/kategoria/materace-sypialniane) Oszczędność, bo zsuniesz je, a w każdej chwili możesz rozwinąć bez wydawania pieniędzy na nowe łóżka.

Najważniejsze, żeby wybrała Pani dla swoich córek materac, który będzie wygodny i komfortowy. Szczególnie dla dzieci warto zainteresować się materacami ekologicznymi, które są bezpieczne dla zdrowia, bo do ich produkcji użyto oleje roślinne i nie mają nieprzyjemnego zapachu pianki, który zwłaszcza dzieciom może bardzo przeszkadzać.

Gość gość
Generalnie jeśli szukasz ładnych, solidnych i niedrogich mebli, to zdecydowanie polecam Ci http://www.terminex-meble.pl/ . Mają meble znakomitej jakości, ja jestem naprawdę zadowolona.