Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytam o sprawie zmarłej w Egipcie M. Zuk , jak myslicie co sie tam stało?

Polecane posty

Gość gość
dla mnie kazdy kto twierdzi ze byla psychiczna jest mega idiota , boje sie takich ludzi bo przez takich idiotow sprawy sa zamiatane pod dywan na nagraniu z Markusem mowi do rzeczy i robi znaczace gesty na kazdym nagraniu kreca sie pilnuja jej faceci , jeden k koszule w krate pilnuje jej jak pies na nagraniach , a jest to tylko skrawek nagran ktore my zjadacze chleba mozemy widziec , widac jak facet w bialej koszulce wali jej z dynki , ta zalew sie krwia i wynosza ja CYWILE za rece i nogi , na innym nagraniu widac jak zabieraja jej torebke i telefon ( dziewczyna reaguje zloscia i rzuca sie na nich) , widac ze po upadku z okna faceci zaczynaja biegac i ej szukac ( czyzby Magda wyskoczyla i chciala uciec) widac jak po upadku z okna jak ja znajduja to znowu niosa ja jak worek ziemniakow a ja myslalam ze pacjenta po upadku wiezie sie na noszach w dzien w ktorym niby mieli wyslac ja do Polski , nie bylo lotow do Polski?? z Mgdaleny trzeba bylo zrobic wariatke zeby legalnie wywiezc ja poza teren kurortu normalnie kurorty sa "zamkniete " nie da sie turystki na sile wyciagnac bo jak , w dzien przy ludziach nie, w nocy duze ryzyko bo zawsze jakis upierdliwy turysta moze sie krecic , kilka dragow do picia czy jedzenia , laska zachowuje sie dziwnie i pada decyzja ze TRZEBA JA WYWIEZC DO SZPITALA -BINGO!

Gość gość
Nie wiem co, ale na pewno NIE choroba psychiczna, to niemożliwe żeby samotnej, ładnej kobiecie nic się nie stało w Egipcie :P

Gość Jakie to żenujące
Czy potrafisz czytać????! Tutaj głównym tematem są dzieci, oraz ciąża a nie jakaś latawica o której cały czas mówią w mediach, aż robi się niedobrze! SPADAJ z tym tematem.