Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak mi żal tej Magdy

Polecane posty

Gość gość

Oddał bym własne życie bo jest beznadziejne żeby ona mogła żyć. Nie znam jej ale ona zaslugiwala na to, chciała żyć, kochalo ją tyle osób

Gość gość
WYPIER‪DALAJ

Gość gość
Mówię szczerze, snila mi się ona i BROŃ była zastraszona biedna dziewczyna. Każdego brudasa opluje jakiego spotkam Tak samo ten chlopak zabity w kebabie

Gość gość
tępa suka sama się tam pchała to się naigrała, głupoty nie wyleczy

Gość gość
Mloda i maiwna współczuję bo tez przezylem coś takiego. Jak ona musiala sie czuć że to jej wina, ja to rozumiem.

Gość gość
gość dziś tępa suka sama się tam pchała to się naigrała, głupoty nie wyleczy x a) albo sex-turystyka na zasadzie oferowania swojego towarzystwa bogatym biznesmenom, na zasadzie tej dawnej sprawy gdzie arabscy szejkowie srali do ryja polskim modelkom b) albo szmuglowała w bebzolu dragi, woreczek pękł, substancje zaczęły się uwalniać, najpierw była w euforii, a potem miała zjazd, łaziła, majaczyła, a na koniec totalny odpał (możliwe że w wyniku podania jakichś medykamentów w szpitalu, gdy była za pierwszym razem, gdzie źle zareagowały w połączeniu z pozostałościami narko, coś jak nie wolno pijakowi podać relanium jeśli nie ma 0,0 ‰) i jej totalnie odje‪bało i złapała jakąś psychozę. zresztą nie oszukujmy się, w jakim towarzychu się obracała? te całe Markusy i Złote to znani w półświatku dilerzy, alfonsi i dzi‪wkarze. a to że teraz rodzice szlochają i mówią, że to była taka grzeczna i ułożona dziewczyna? no prośba :D rodzina i bliscy zawsze tak będą klepać ;-) szczeniak z Legionowa który dilował na potęgę, a złapany połknął dilkę i się udusił mimo próby pomocy przez gliniarza, też potem wg. rodziny i znajomych "okazał się" dobrym, grzecznym i ułożonym młodym chłopakiem z wielkimi aspiracjami, a policjant przy okazji okrutnym mordercą ;-) ja stawiam na opcje B - chodziło o dragi i coś poszło nie tak, bo gdyby chodziło o handel ludźmi, albo seks-usługi, a ona by się stawiała, to nie brandzlowaliby się z nią i latali po szpitalach, hotelach i lotniskach, tylko zrobiliby samobójstwo w pokoju hotelowym, albo zaciukali i odwłok wywalili w pustynne piaski, tak że już nikt nigdy by jej nie znalazł.

Gość gość
Co sie stalo, ze ona zdawala sobie sprawe z tego ze nie ma szansy na powrot. Ja juz nie wroce. Mowila zabierz mnie i wiedziala ze on nie moze przyjechac. Wiedziala ze bez solidnej pomocy nie wroci. Mowila calkiem logicznie. Nie moge mowic... Tam musialo sie cos wydarzyc. Nie miala mozliwosci sama o sobie decydowac, ciagle i na wszystkich filmach towarzyszy jej paru mezczyzn.

Gość gość
1:56 bo miała zejścia narkotyczne. dragi z niej schodziły, ot co! mogła gadać niby z sensem, ale wtrącać zwykłe piertolenie. pijak na ostrym rzygo-kacu też lamentuje że umiera, że serce go boli i ciągle go rwie do rzygania. naprawdę, jakby chcieli ją wyrypać na silę i okazałoby się że się potem będzie stawiać, zrobi aferę, to woziliby ją po szpitalach, gdzie wszędzie kamery? a zatłukliby ją w pisdu i wywalili tru‪chło gdzieś do morza albo na pustynie, skoro takie zwyrole. kuźwa, ludzie, myślcie...

Gość gość
Ja już nie wiem to za bardzo pokrecone, na pewno bez powodu sie taka nie zrobila, skoro byla normalna o czym mowi Rodzina i Markus

Gość gość
2:14 kurrrr......😠 to może przeczytaj posta z 1:38 CAŁEGO i oczywiście ze ZROZUMIENIEM! szczególnie akapit o tym jak reaguje rodzina i analogie do akcji w Legionowie.🖐️

Gość gość
W egipcie maja od chuuja dragow, nie musza z polski przewozić

Gość gość
Jaaaaaaaaaaaaaasne :O Już ty wiesz ile mają tam dragów, jakich i jakim np. kanałem przerzutowym odbywa się zasilanie lokalnych dilerów :D Szczególnie w reżimowym państwie, które jest w okresie stanu wyjątkowego :D l poza tym pomyśl, ta cała Marsa-Alam to ponoć w większości kurort dla starszych osób, w większości, co nie znaczy że młodzi też nie przyjeżdżają, może tamte ciapate nie mieli dojść do dużych narko-biznesów z metropolii jak Kair czy Hurghada ? to wyrobili sobie kanały z Polski, raz że ponoć Markus znał się z Mahmudem, a dwa, Markus we Wrocku diluje na potęgę.

Gość gość
juz sie rzygac chce waszymi durnymi spekulacjami

Gość gość
To nie mogła być wartościowa osoba, zobaczcie, w jakim środowisku się obracała.