Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce znaleźć kobiete kochającą

Polecane posty

Gość gość

Bo ostatnia to była oszustka, egoistka, szukała atencji i adoracji, kpila z czyichś uczuć. Dałem się omotać. Jestem wrażliwy i to było za wiele..

Gość gość
nie w tych czasach, teraz same materialistyczne suki, kup wehikuł czasu i wróć do lat 60tych, 70tych tam poszukaj

Gość gość
A co Ci zrobila ? Moze cos zle zinterpretowales skoro jestes wrazliwy moze wyolbrzymiasz niektore sprawy, porozmawiaj z nia szczerze , powiedz co czujesz

Gość gość
Nie chce jej widzieć na oczy, dość sie wycierpiałem

Gość gość
Długo z nią byłeś?

Gość gość
A Autor to pewnie w tym związku był świętoszkiem ha ha ha... Poza tym, jak można swojej ukochanej kobiecie miłości odmawiać? Nie dziwię się, że się wszystko rozpadło. Wina pewnie leżała po obu stronach. Ktoś tu się chce chyba z czegoś wybielić. Żałosny.

Gość gość
a sam wiesz, co to znaczy kochać? i czy posiadasz jakieś wyższe wartości oprócz wymienionych i przerzuconych na tę ostatnią? :D

Gość gość
Podobne przyciąga podobne. Nie chcę uogólniać, bo nie wiem jak u Ciebie było, ale najpierw panowie gonicie za atrakcyjnymi i "szybko dającymi", a później nagle szukacie kochających. Tylko tak jak Wy panowie nie chcecie kobiet, które sparzyły się na typie "macho",tak samo sporo kobiet nie chce ocierać ran, po "szybko dających" i pięknych.

Gość gość
Autor niech się zastanowi najpierw sam nad sobą a nie anonimowo oczernia niczemu niewinną kobietę. Tylko dlatego że chciała być kochaną, jedyną a nie tylko być jedną z wielu? Wymagała pewnie od niego miłości i wierności a on raczej nie potrafił jej tego zapewnić. Każda szanująca się kobieta, która kocha i jest wierna jednemu mężczyźnie, oczekuje w zamian tego samego.

Gość gość
jeśli jesteś przystojny i masz dużo kasiory, bez problemu znajdziesz kochającą kobietę. Jeśli nie, to kup sobie psa, a o kobietach zapomnij, bo przez całe życie będziesz cierpiał tak jak teraz.

Gość gość
Góówno wiecie

Gość gość
Ja z nikogo nie kpiłam.

Gość gość
świętoszek

Gość gość
W tej sprawie tak

Gość gość
Podstawowe pytanie. Ile dałeś od siebie w tym związku? Ty byłeś wspaniały, a ona okropna? Akurat w to uwierzę. Wygląda na to, że nie potrafisz komunikować się z dziewczyną. Może ktoś Ci dobrze poradził, żebyś sobie kupił psa.

Gość gośćlaluna
Niestety jestem zajeta,najlepsza,naj,kochajaca żona,z wzajemnością,tobie takiej zycze ;-)

Gość gość
Autorze w jakim jesteś wieku?

Gość gość
Pewnie nie rozmawiał z nią szczerze ,potem pełno nieporozumien i teraz ją obgaduje