Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polskie kobiety sa tak beznadziejne w porownaniu z zachodem

Polecane posty

Gość gość

Sa chamskie prostackie zapatrzone w siebie. Nie wspomne o slabym wygladzie w porownaniu do np amerykanek to tragedia. Poza tym sa zachlanne i materialistyczne. Taka amerykanka placi za siebie nie gra krulewny

Gość gość
bo Polskie są

Gość gość
Zlikwiduj kościół katolicki, to za dwa pokolenia będą ładne i miłe jak szwedki czy czeszki.

Gość gość
:O

Gość gość
No krUlewny to się nawet nie da :p Może dlatego, ze musza dostosować się do poziomu polskich mężczyzn...nikt nie lubi być wyalienowany :p

Gość gość
w samo sedno autorze. jest tylko jedna uwaga: ja tak samo myślę o polskich mężczyznach, niestety :classic_cool:

Gość gość
Agata Młynarska ma takie zdanie ogólnie o wszystkich Polakach strasznie zniesmaczyły ją kiedyś wakacje w Polsce Jak się was czyta to nabiera się pewności że miała rację

Gość gość
:O

Gość gość
A polscy faceci to niechluje *****cze chamy pijacy prostaki albo maminsynki mięczaki jęczące w nieskonczonosc o tym że jestesmy materialistkami

Gość gość
Łatwiej napisać ze kobiety to materialistki wredne i okropne niż przyznać się ze jest się nieudacznikiem którego nawet nie stać żeby zaprosić kobietę do restauracji bo nie chciało się uczyć, zdobyć dobrego zawodu i teraz frustracja rośnie po otrzymaniu paska hahah

Gość gość
niestety ale taka prawda jak ktoś posmakuje raz zagranicy nie chce wracać do Polski jak ktoś raz posmakuje zagranicznej kobiety nie tknie kijem poleczki

Gość gość
dokaladnie szczegulnie jak sprobuje azjatki :D

Gość gość
SzczegUlnie powinno się mieć, wtedy duzooooo kaski bo poza pożądana Azjatka trzeba utrzymywać także jej cała rodzine i znajomych krolika :) Powodzenia w gromadzeniu środków na realizacje marzeń ;)

Gość gość
precz Azjatki to nie materialistki mieszkałem kilka m-scy w :Laosie Tajlandii i Vietnami i wiem

Gość gość
:) :) :) tak se to tłumacz ...i idę precz lubię marzenia wiec i ciebie z nich odzierać nie zamierza :D

Gość gość
polki to rasistki jesli facet wybiera kobiete innej narodowosci to obrzucaja ja blotem, same natomiast kochaja widomo jakich panow i nie pozwalaja powiedziec na nich i siebie zlego slowa ale za to potem placza

Gość gość
M * Mi się zjadło No to pa;)

Gość gość
Polska to w ogóle dziki kraj, w Polsce wszystko jest beznadziejne. Szczęśliwy ten, kto Polskę opuścił na zawsze.

"Nie wspomne o slabym wygladzie w porownaniu do np amerykanek to tragedia" x Powiedz od razu, że lubisz pulchne murzynki zamiast sadzić się z jakąś filozofią. Chyba, że USA znasz tylko z telewizji.

Gość gość
ty znasz usa z telewizji i sterotypow o otylosci i hamburgerach bo bylem tam wiele zary amerykanki sa duzo ladnniejsze roznorodnosc genet i robienie siebie

Gość gość
Eeeee same się robią i to różnorodnie genetycznie to do mnie przemawia :) wchodzę ups nie tymi drzwiami raczej bo to wersja z 13:25

"ty znasz usa z telewizji i sterotypow o otylosci i hamburgerach bo bylem tam wiele zary amerykanki sa duzo ladnniejsze roznorodnosc genet i robienie siebie" x Jasne. Chyba nadal tam siedzisz, bo już i polskiego zapomniałeś:) Jedyna różnica między Polską a USA to właśnie tłuste czarne baby. Skoro autor szuka w USA tego, czego nie ma tu, to prosty wniosek, że chce "big mamma".

Gość gość
nie wiem gdize masz te baby kult fit w usa od lat jest na topie

Gość gość
agds

Gość gość
Haha :D rozbawil mnie juz sam tytul , reszty nawet nie czytalam . Kompleks , kosz czy malo swiata zwiedziles ?

Gość gość
Polki są beznadziejne, to fakt. Nudne, bierne, roszczeniowe.

Gość Kowal i ski
Bo żyjesz w kraju, gdzie masturbacja "prowadzi do ślepoty" a kobieta powinna być przy mężu, nawet jeśli ten ją okłada pięściami

Gość gość
eee tam

Gość gość
to jedź /siedź w USA i po co te pomyje na Polki?

Gość gość
bo one sa zle