Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polskie kobiety sa tak beznadziejne w porownaniu z zachodem

Polecane posty

Gość gość
gość dziś precz Azjatki to nie materialistki mieszkałem kilka m-scy w :Laosie Tajlandii i Vietnami i wiem Biuro podróży zbankrutowało?

Gość gość
bo polki to materialistyczne szmaty ktore sa nikim wyzywaja jednych od biedakow innych od kurdupli innych od szmaciarzy a same sa ''''''''''''''''''''''''''''

Gość gość
up

Gość gość
bo nie ma dobrego p****la

Gość gość
Widocznie pechowo trafiasz. Są jeszcze wartościowe kobiety, więc nie uogólniaj.

Gość gość
sa gdzie? haha

Chyba na kiepski grunt trafiałeś. Polki są piękne i inteligentne. Jeżeli by tak nie było, to faceci z zagranicy nie szukaliby tu swoich przyszłych żon. Nawet na portalach ero, np. na szowupie, pełno jest propozycji matrymonialnych. A jakie tam są piękne dziewczyny :)

Gość gość
spadaj to wimpy z usa co zadna inna kobieta ich tam nie chce bo sa dooopami

Gość gość
Autorze a co to jest krUlewna?

Gość gość
gość 2017.05.12 Za to podziekuj feministkow i ludziom od gender

Gość miły pan
akurat amerykanie pisza, ze ich kobiety sa bardzo chamskie, feministyczne, pozywaja ich do sadow falszywie o molestowanie, ubieraja sie niechlujnie, grzmoca na potege z wieloma facetami, takze ten..

Gość gość
Autorze, zrzeknij się obywatelstwa polskiego, skoro taki wstyd Cię zżera. Polacy wywiezieni na Wschód, nie z własnej woli, marzą o tym, by wrócić do Polski., do swojej Ojczyzny. Zostań tam, gdzie jesteś, i przestań narzekać. A pani Młynarskiej się w doopie przewraca.

Gość gość
polki moze sa ladne ale napewno nie inteligentne. Zadnej narodowosci kobiety nie lataja tak za ciapatymi murzynami i muzulmanami jak polki. polki to zlew europy.

Gość gość
zgoda

Gość gość
przeciez mamy otwarte granice wiec autorze nie jestes zdany tylko na Polki , ja mam identyczne zdanie o polskich facetach , sa brzydcy ,niscy , malo zaradni , malo inteligentni z wybujalym ego, nie nadaja sie ani na meza ani na ojca , zwyczajne dno dlatego wyszlam za maz za Szweda ty tez autorze mozesz zwiazac sie z inna kobieta jak Polka , co stoi na przeszkodzie ?

Gość gość
polki sa zle

Gość gość
Polki mają przerośnięte ego uważają, że są idealne, boskie, cudowne, śliczne haha

Gość gość
up

Gość gość
Bez przesady, co prawda Polki po 35 roku życia stają się mentalnie stare, a po 45 roku to już matrony nawet z wygladu. Moja teściowa (nie Polka)ma 80 lat i nadal codziennie robi makijaż, co miesiąc chodzi do fryzjera, maluje paznokcie, ubiera się na sportowo i mogę z nią rozmawiać godzinami na różne tematy bez skrępowania.

Gość gość
Mieszkałem kilka lat w USA i amerykanskie babki też lecą na przystojnych i atrakcyjnych fizycznie facetów a na kasę już mniej bo one kasę to mają dlatego zdradzają mężów z Kolumbijczykami,Meksykancami czy innymi Portorykańczykami bo im co trzeba przyznać Bóg urody nie poskąpił. Amerykanki potrzebują samca i bolca na odstresowanie od pracy w korporacji a nie każdy mąż jest dobry w łóżku. Oczywiście jest tam jakiś % amerykanek co szukają milionera żeby nic nie robić,nie pracować i wydawać dolary na fatałaszki ale takich jest mało.