Kaszalotte 287 Napisano 17 godzin temu Moje ego zwaliło sobie konia nie bierzcie tego do siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 287 Napisano 16 godzin temu Lepiej rozmawiać z ludźmi warstwa świadoma niż ta odbytowa, caly czas nad tym pracuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu Nie potrafie stad zniknac bo za duzo plakalem przez baby ktore tu byly i jak znikam to czuje sie fatalnie, i chyba tu zdechne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 612 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Kaszalotte napisał: Lepiej rozmawiać z ludźmi warstwa świadoma niż ta odbytowa, caly czas nad tym pracuje w jaki sposób nad tym pracujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu Z klaudiuszem nie moge byc bo ja bym nie wytrzymal z nia u niej w domu w Polsce na dluzsza mete, moje serce jest w UK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 287 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: w jaki sposób nad tym pracujesz? Przez skupianie się nawet jak mnie poczwary usypiają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu Wolalbym do lasu wrocic i namiotu niz do klaudiusza do polski Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 287 Napisano 16 godzin temu Takie TV pjerdolace to jak leżak ebleble i nic nie rejestrujesz ale nie mozna tak bo wszyscy są wściekli że nie kochasz leżaka i nie walisz mu konia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Ja tez mam problemy ze skupieniem sie.i w ogole zeby tu nje zagladac, tez mi sie nie udaje ;/ Jak z katiusza pisalem u mnie na forum to pare tygodni tu nie wchodzilem, bo mi katiusza wystarczyla, mielismy byc razem, rozruszac moje forum aj a wszystko zjeebalem Edytowano 16 godzin temu przez owsikus szczerbatus I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 287 Napisano 16 godzin temu Ja się bardzo dobrze skupiam przechodząc z chaosu w stan światłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu E tam co nie mozna, a kto Ci zabroni? Ja mam wyjeebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 13 Napisano 16 godzin temu A co to stan swiatlosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach