Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myśleć o takim zachowaniu faceta

Polecane posty

Gość gość

Koleżanka poznała mnie z pewnym facetem. Z wyglądu taki średni, z rozmowy też. Spotkaliśmy się 2 razy po czym napisał mi sms-a że nie jestem w jego typie. Ok. Nie wszystkim muszę się podobać. Trochę mnie to zabolało, ale żyłam dalej. Minęło pół roku a on strasznie nachalnie chce się że mną spotkać, pisze że piękna i mądra jestem. Nie mam ochoty się z nim spotykać. Nagle mu się odmieniło

Gość gość
Ja nic nie myślę,po prostu może nie ma z kim gadać i liczy na darmowe ruchanko?Odpuść go albo ignoruj i to szczerze,nawet jeśli ma być to sztuczne.Niech zawalczy o ciebie!

Gość gość
Nic nie myśl, odpisz, że nie jesteś zainteresowana. Albo spytaj dlaczego nagle zmienił zdanie, jeśli tak Cię to ciekawi... Może widział, że Ci się nie podoba i chciał Ci dopiec, a potem to przemyślał. Albo szuka jakiejś dziewczyny na przygodną znajomość i odzywa się do wszystkich randek.

Gość gość
Nawet go polubiłam. Trochę się z nim onudziłam za 1 razem ale dałam mu szansę jeszcze raz. Bo nie ocenia się książki po okładce. A on mi wyskoczył z takim tekstem. Nie jestem brzydka ani jakimś dziwakiem. Skoro stwierdził, że nie jego typ to ok, rozumiem. A tu teraz taka zmiana. On chyba ocenia tylko po wyglądzie.

Gość gość
Ja bym mu napisalam, że nie jest w moim tyoie :D szkoda życia na frajera!

Gość gość
Napisz mu to samo co on Tobie tzn , miło mi że o mnie pamiętasz ale sorry nie jesteś w moim typie .

Gość gość
Pewnie nie ma innych opcji, inne nie są chętne to przypomniał sobie o Tobie hehe...popieram powyższe odpowiedzi, odpisz mu ze nie jest w Twoim typie ;)

Był na szkoleniu PUA i dał Ci nega, a Ty zamiast zasypać go smsami i przyjść w seksownej bieliźnie to go olalas...:) Co myslec? Że to kretyn.

Gość gość
Dobra olałam go. Skasowałam jego numer. Czuję się lepiej :)

Gość gość
gość dziś Dobra olałam go. Skasowałam jego numer. Czuję się lepiej usmiech.gif X Super! Gratuluje :) jeszcze trafisz na takiego dla którego będziesz w typie. A tu goguś szukał albo szybkiego seksu albo nie miał nic na oku. Jeszcze byś przez niego cierpiała. Życzę dużo szcześcia i faceta kochającego :)

Gość gość
Z logiką coś na bakier, prawda? To nie jesteś w jego typie nie znaczy przecież że jesteś jakąś brzydka. Teraźniejsza miss world też nie jest w moim typie...

Gość gość
Nie, nie jestem brzydka. Pracuje na takim stanowisku, gdzie wygląd ma ogromne znaczenie. Też mi się wydaje, że szukał niewiadomo kogo. Nikogo nie znalazł to pokornie wrócił do mnie.

Gość gość
O co ci chodzi, ja nie znalazłem lepszej ale ty też nie znalazłaś i się zastanawiasz czy się spotkać, spróbujmy na chwilę aż nie trafi się jakaś lepsza ;-)

Gość gość
...może mnie do siebie przekonasz :-P