Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co robic? zakochalem sie w kolezance

Polecane posty

Gość gość

Z pracy. Nie wiem co robic . Od pewnego czasu pracuje z dziewczyna jest mądra piekna i w ogóle.Ja jestem zajęty, mam dziewczynę , mieszkamy razem.Ale nasz związek wygasa,lecz mamy wspólne mieszkanie i takie tam.Zaproponowalem koleżance czy się ze mną spotka ,lecz ona powiedziała ze za zajętych sie nie bierze.Piszemy do siebie częste sms,Widujemy sie w pracy a chyba juz nie kocham mojej narzeczonej.Co ja mam robic, ciągle o niej mysle dzien i noc .

Gość gość
up

Gość gość
No jak to co imbecylu? zerwać z obecną i umawiać sie z kolezanka. wyraznie powiedziala, ze z zajetymi sie nie umawia. swojej wyjaw powod zerwania, zeby byc choc na tyle uczciwym.

Gość gość
Właśnie , dala ci to jasno do zrozumienia.

Gość gość
No właśnie ale sie boje tego , tyle lat jestesmy razem , boje sie co to bedzie.

Gość gość
Jesli czujesz ze znalazłeś swoja polówkę na co ty czekasz.Ja mialem taka sytuacje, jesli pisze z Toba to pewnie czeka aż ja zostawisz.Pewnie ma dziewczyna jakies zasady .Tylko ja podziwiać , bo szanuje i siebie i twoja narzeczona. I tylko sie umowi jak zakończysz związek Ja przegapilem taka koleżankę ona nie chciała dluzej czekać i kogoś poznala , teraz jest szczęśliwa a ja żałuję ze nic wtedy z tym. Nie zrobiłem.

Gość gość
No właśnie to jest to. Tyle lat już jesteś z narzeczona juz 1000razy się probowaliscie i co? Pojawiła się inna, zaczęło robić się ciekawie i z narzeczona juz ci wygasa. Tak to jest. Bądź facetem i weź się nie zen bo to nie dla ciebie. Czy to z ta czy z tamtą nie będziesz wierny żadnej do końca życia. Obecny związek zakończ jak należy i skoro myślisz o koleżance dzień i noc to działaj. Ale najpierw ją uprzedz ze trochę się z nią pobawisz a jak pojawi się inna fajniejsza to będzie koniec itd itd

Gość gość
Mądra kolezanka

Gość gość
Czlowieku jesli ja kochasz nad czym ty sie zastanawiasz? Powiedz jej to ! Jesli boisz sie i nie wiesz co dalej , jesli odwzajemnia twoje uczucia powie ci ze masz ja zostawić i tyle . I nie rezygnuj z prawdziwej miłości . Bo ma sie jedno życie.

Gość gość
To jakas c***a a nie facet, chyba prowo zdradzanej, jak facet kocha to nic go nie powstrzyma, chce byc z ukochana, kalkulacja jest dla kretynow

Gość gość
A ja jestem taka koleżanka:-( I mam podobna historie , i nie wiem po co pisze i robi nadzieje , pisze , flirtuje? Po co ja się zakochałam.A on niby tylko lubi. A nie chce romansu.Bo to nie na tym polega.

Gość gość
Ale życie daje niespodziannki

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
I co zrobisz?

Gość gość
Ja bym zostawił narzeczona ponieważ , jesli kochasz koleżankę , to znaczy ze nie kochasz narzeczonej i to nie milosc Twojego życia.

Gość gość
Mądra koleżanka. Wyznaję tę samą zasadę , nie umawiam się z zajętymi. Jak ktoś chce się ze mną umawiać toteż ma być wolny. Koniec kropka. Sorry Panowie.

Gość gość
Powiedz jej co czujesz!!! I nie rob dziewczynie nadziei , jak ja kochasz nie karz sie jej męczyć.

Gość gość
Co z tego , że powie koleżance co czuje skoro jest zajęty ! Koleżanka go oleje , przecież jasno się wyraziła, że nie umawia się z zajętymi.

Gość gość
Niech zostawi narzeczona , bo jesli ma teraz wątpliwości , to co bedzie potem?

Gość gość
strzepać konia i po sprawie

Gość gość
Rob cos z tym ..

Gość gość
A pomyśl jak zostaniesz z nią to będziesz szczesliwy

Gość gość
Zastanawiam sie nad tym , cos się konczy miedzy nami ,czuje to.

Gość gość
będą jaja jak zerwiesz zaręczyny odwołasz wyznaczoną datę ślubu po rodzinie, wyrzucisz byłą z mieszkania a ta druga powie że nie tylko z zajętymi ale i z kolegami z pracy się tez nie umawia

Gość gość
A ja mysle ze tak nie byloby Bo ona czeka , I widac ze jej zalezy

Gość gość
Nad czym Ty się zastanawiasz? Ludzie sami komplikują sobie życie. Działaj chłopie.