Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wy też podglądacie znajomych na facebooku i nie macie swojego życia

Polecane posty

Gość gość

Jakoś nie umiecie nic zrobić, macie bardzo niską samoocenę, ale podglądacie maniakalnie starych znajomych, wrogów etc ze szkół ? Wiem, że to godne pożałowania, żeby 24 letnia baba to robiła. Teoretycznie też mam jakieś życie, naprawdę sensownego i świetnego faceta, kończę studia, ale pomysły tylko w głowie, nie umiem nic zrealizować, i mam takie poczucie żałosności...Chcę coś robić, coś więcej. Nie umiem żyć naprawdę, nawet o moim mężczyźnie pomyśleć poważniej, on snuje nam plany na przyszłość, a ja nie potrafię mimo tego, że mi na nim zależy. Dla mnie najistotniejsze jest realizowanie się w życiu, robienie czegoś wartościowego, ale nic takiego w tym momencie nie robię... ciągle myślę, że się do niczego nie nadaję i coś schrzanię.

Gość gość
Owszem, ale ja jestem piertolnięta

Gość gość
Mam swoje zycie, wyglad, prace, faceta, ale podgladam innych i niektorym utrudniam zycie dla zabawy

Gość gość
Hah

Gość gość
Od prawie roku w ogóle nie zaglądam na facebooka. Usunęłam całkowicie swoją aktywność tam. I uwierzcie mi, to jest takie uczucie jak wygrana walka z jakimś strasznym nałogiem. Polecam każdemu przynajmniej ograniczyć facebooka, a poczujecie po pewnym czasie dużą ulgę.

Gość gość
A ja nie mam Facebooka

Gość gość
Ja tez nueie

Gość gość
Ja tez nie mam .mam tylko anonimowe zeby jakies materiały wyszukać albo wiadomości których gdzie indziej nie ma a ploty i życie znajomych mnie h obchodzi.