Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę k***a z tym stresem

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę k***a z tym stresem

Gość gość
Nie stresuj sie. Wyluzuj sie. Powodzenia :)

Gość gość
Nie da rady tak chuj cie wie wszystko łatwo powiedzieć p*****le chce prochy którymi się nacpam

Gość gość
To wszystko neurologia tak więc niech podzielają na mnie energicznie żebym się niczym nie przyjmowal jak może antydepresanty

Gość gość
Mam zaburzenia lękowe uogolnione , słyszę takie myśli , słabe poczucie wartości , chce coś na bodźce receptory i antydepresanty żeby też pomogły na zaburzenia lękowe uogolnione tak szkoda ze zacznie późno działać i skupie się na pracy p*****le ich wszystkich , musze się pozbyć tego demona z głowy p znaleźć kogoś nowego który miej mnie zna

Gość gość
Ee tam już mi lepiej sobie znajdę rzeczy do czytania

Gość gość
SPRZEDAM PROZAC 20 MG Witam. Mam na sprzedaż dwa opakowania oryginalnego zamiennika Prozacu - PHILOZAC Fluxetine 20 mg. Lek zawiera fluoksetynę. Najpopularniejszy i jeden z najbardziej skutecznych środków na depresję, nerwicę, bulimię, zaburzenia obsesyjno-kompulsywne (ZOK). Opakowania pochodzą z zakończonej kuracji tym środkiem. Długa data ważności, 2021 CENA: 50zł/opakowanie 10 kapsułek 20mg WYSYŁKA: LIST polecony w kopercie babelkowej , nic nie widac dyskrecja zapewniona 10 zl kontakt mail skarbyafryki@interia.pl