Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia2211

Z przyjaciela w faceta

Polecane posty

Gość Natalia2211

Dzień dobry, Od jakiegos czasu borykam sie z pewnym problemem. Mianowicie, niedawno zdecydowalam sie na zwiazek z moim przyjacielem. Na początku wszystko bylo jak nalezy, ale od jakiegos czasu mam wewnętrzną blokadę i znowu widze w nim tylko przyjaciela, a nie partnera. Bardzo chciałabym to zmienic, ale kompletnie nie wiem jak. Jakies porady co ja/on możemy zrobić?

Gość gość
Chcesz sie zmuszac do zwiazku??? Az taka desperacja zeby nie byc sama? Jak mozna tak siebie nie szanowac?

Nic nie możesz zrobić oprócz rozmowy, nie na forum tylko z nim, podobno to przyjaciel, a ty nie jesteś z nim szczera?

Gość Natalia2211
Nie zmuszać do zwiazku, bo ja chce z nim byc, tylko jakoś uporać się ze swoim postrzeganiem go.

Gość Natalia2211
Juz rozmawialismy, on wie co sie dzieje, szukam tutaj jakichs porad

Gość Natalia2211
Co to ma do rzeczy, ze pytam tutaj o poradę? Chcę z tego wyjść więc szukam pomysłów co robić

Gość gość
Po co klamiesz? Piszesz ze jest dla ciebie tylko przyjecielem ale chcesz z nim byc? Po co? Z litosci? Zeby mu przykrosci nie zrobic? Przeciez to oszustwo!

Gość gość muza
Przyjaciel na dobre i złe a nie kochanek jeżeli ktoś nie rozgranicza tych dwóch rzeczy ,pomoże rozmowa lepiej wyjasnić tę kwestię w cztery oczy i się nie oszukiwać.