Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyprowadzilam się z córką do innego miasta, jak się w nim odnaleźć?

Polecane posty

Gość gość

Odeszłam od męża 8 miesięcy temu, powód: przemoc psychiczna. Wyprowadziłam się powiedzmy w rodzinne strony 30km od poprzedniego miejsca zamieszkania. Córka ma 5 lat i chodzi do przedszkola ale ja się nie potrafię odnaleźć. Czuje się bardzo samotna. Jak kogoś tutaj poznać?

Gość gość
z czasem znajomości same się pojawią...

Gość gość
Kolejna co bez fujary nie widzi sensu zycia

Gość gość
Nie mówiłam akurat o fujarze tylko o znajomościach z kobietami również. Autorka

Gość gość
No to nawiaz znajomosci! Nie umiesz rozmawiac z ludzmi? Tylko z facetami ktorzy gnoja kobiety umiesz sie zadawac?

Gość gość
Czasem życie zaskakuje w najmniej sprzyjających okolicznościach, jedną z bliskich koleżanek poznałam w czasie pobytu w szpitalu, po prostu postarałam się pociągnąć chwilową znajomość i ona do tej pory trwa. Spróbuj może zaprzyjaźnić się z sąsiadami, pójdź do nich z ciastem, żeby się przedstawić, może to będzie początek nowej znajomości.

Gość gość
Ja już 5lat jak mieszkam w innej miejscowości i też nikogo nie poznałam, z sąsiadami to tylko dzień dobry i ładna pogoda, na placu zabaw mam wrażenie że wszyscy się znają mają swoje tematy i ciężko komuś z zewnątrz. Łatwo powiedzieć żeby wyjść do ludzi, zacząć rozmowę itp. Zwłaszcza jeśli się nie należy do zbyt śmiałych osób. Poza tym jak ktoś się sparzyl kilka razy na ludziach to ciężko tak o sobie też coś komuś opowiadać no bo ile można o pogodzie z kimś mówić a niestety ludzie są falszywi (nie wszyscy) i jeśli nie widzą korzyści ze znajomości to tez ich nie utrzymują.