Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z młodszym

Polecane posty

Gość gość

Wiecie dlaczego tak naprawdę Brigitte Macron jest znienawidzona przez polskich narodowych socjalistów? Nie z powodu swego wieku. A ściślej - nie tylko z tego powodu. Tak naprawdę - aż do bólu! - wkurza ich, że ta babka ma w nosie ich nic nie wartą tradycję, konwenanse, religię, umoralnianie, opinie, a nade wszystko patriarchat - i nie można nic na to poradzić! Pokazuje że można mieć seks, ikrę, błysk w oku i radość życia także po 60-tce! Można mieć młodego świetnego mężczyznę, żyć po swojemu i - o zgrozo! - wcale się tego nie wstydzić i za to nie przepraszać! Że druga, a nawet trzecia młodość, młodszy partner i radość życia nie są tylko dla facetów, że kobieta też może kochać kogoś sporo młodszego od siebie z wzajemnością. A najbardziej wkurza ich to, że pani Macron nie można (jak to ciągle próbują robić z polskimi kobietami) uciszyć i zagdakać! Tej wstrętnej baby po prostu nie da się do niczego zmusić! Przypadek państwa Macron jest w ogóle szalenie denerwujący i demoralizujący i strach pomyśleć jak może zadziałać na Polki. A nuż da im do myślenia ("myślenie" - fuj! Jakie to niekobiece!) przekona je, że warto żyć po swojemu, łamać konwenanse, iść za głosem serca, i to nie po cichu i wstydliwie, ale śmiało, pewnie i z poczuciem, że mam prawo, w każdym wieku! Że nie tylko facet może zakochać się i rozwieść dla młodszej miłości, ale także babka! I nie spotka jej za to kara - jak w umoralniających prawicowych czytankach dla grzecznych dziewczynek - ale nagroda! Radość! Życie! Śmiech! i znowu - ten wstrętny fajny seks bez poczucia winy i wstydu! I to właśnie, moi mili, tak wściekle ich wkurza.

Gość gość
Dokładnie tak jest:) a i jeszcze Brigitte denerwuje zgorzkniale, zapuszczone kobiety trochę młodsze od niej. Zazdroszczą jej, bo jak to można być pełną życia kobietą po 60ce, zadbaną i nie wstydzić się swojego ciała;) Zwłaszcza polki po 40ce wyglądają tragicznie a po 50ce to już babcie.

Gość gość
Bo Francja to nie Polska, to raz. Po drugie to jest piekne co sie komu podoba. Kult ciala dziala ale raczej na krotko, potem zostaje czlowiek, charakter, umysl... Jedyne co ...moze poniosl on ofiare braku potomka (nie wiadomo na ile to bylo dla niego wazne) ale jesli podjal taka decyzje to widac az tak nie cierpial.

Gość gość
Akurat ja jestem wywołany przez Ciebie i w ogóle mnie ta kobieta nie wkurza jak sugerujesz. Jej życie jej sprawa. Ogólnie oprócz Polski kocham ludzi i świat.

Gość gość
gość dziś Wszedzie znajdują się wyjątki:)

Gość gość
No to czemu jesteś wywołany? Dziecko mogą adoptować.

Gość gość
Francja to nie Polska, tam nikt nikomu do łóżka nie zagląda i związki młodszych mężczyzn ze starszymi kobietami nikogo nie dziwią, podobnie jest w Niemczech, Szwecji i jeszcze wielu innych ucywilizowanych krajach.

Gość gość
A ja wbrew temu co sądzi autorka jak najbardziej popieram takie związki! Im więcej facetów będzie się wiązać ze starym babami tym więcej młodych dziewczyn pozostanie wolnych (większy wybór i mniejsza konkurencja). Win-win situation :)

Gość gość
Tu nie chodzi o popieranie ale o nie szykanowanie. Nie trzeba zgadzać się, wychwalać wystarczy tylko dać żyć w spokoju ludziom, którym taki związek odpowiada. Nikt nie jest idealny, u każdego znajdzie się coś z czego można zrobić cel złośliwości tylko po co?

Gość gość
Super przykład. Mieć romans z 14 letnim uczniem to jest pedofilia! Ciekawe jakbyście zareagowały, gdyby 39 letni nauczyciel miał romans z waszą córką.

Gość ploi
jeśli się kochacie i faktycznie jest Wam ze sobą ok, to po co to zmieniać ? :)

Gość gość
gość dziś Dokładnie! Tez to chciałam powiedzieć. A Marcon musi być jakiś zburzony skoro podoba mu się taka babcia.

Gość gość
gość dziś Super przykład. Mieć romans z 14 letnim uczniem to jest pedofilia! Ciekawe jakbyście zareagowały, gdyby 39 letni nauczyciel miał romans z waszą córką. X Nie pisz bzdur, nie mieli romansu gdy on miał 15 lat (nie 14), wtedy on rozpoczął naukę w jej klasie, romans rozpoczął się gdy on miał 17 lat, a gdy miał lat 18 to zrobiło się to dość poważne i rodzice wysłali go do szkoły w Paryżu.

Gość gość
Tylko patrzeć jak zacznie rooochać swoje pasierbice :D

Gość gość
dziś Nawet jeśli to nigdy żadna relacja nie powinna połączyć ucznia i nauczyciela. Poza tym ona miała męża i 3 dzieci, w tym jedno dziecko, które chodziło z tym chłopakiem do klasy. Takie rozwiązłe, niemoralne osoby powinno się palić na stosach. Arabowie kamienują niewierne żony.

Gość gość
Nie piszcie bzdur, że Macron miał 14 lat bo to nie możliwe. Do podstawówki we Francji dzieci idą jak mają 7 lat trwa ona 5 lat, później jest 4 letnie gimnazjum, a później liceum. Macron poznał Brigitte gdy rozpoczął naukę w liceum jezuickim czyli miał 15 lat.

Gość gość
Ten ich związek to czysty interes, jako nastolatek zapewne kręciła go dojrzała nauczycielka (kto nie miał ochoty bzyknąć fajnej nauczycielki), więc skorzystał z okazji, a że laska się w nim zadurzyła i opiekowała się nim, to szczyl zapewne uznał to za bardzo wygodną relację i założę się że cała jego kariera, to jej sprawka i że to ona rządzi w tym związku.

Gość gość
Skoro obojgu ten interes pasuje i każdy jest wygrany, to super!

Gość gość
Myślę, że gdyby to był tylko interes to takich związków było by więcej. Kto by nie chciał zostać prezydentem;)

Gość gość
Mlodsi mimo wszystko jednak sa dziecinni i sie nie nadają do związku

Gość gość
Związki starszych z młodszymi to zawsze biznes, romans jeszcze można zrozumieć, bo ciekawość, ekscytacja, ale małżeństwo to już interes, bo strona starsza prowadzi za rączkę przez życie i dzięki temu jest wygodniej.

Gość gość
Większość kobiet wchodzi w związki dla interesu, większość mężczyzn dla seksu i nikt nie widzi w tym nic złego bo to przecież małżeństwa pobłogosławione ;)

Nie wiem kogo denerwuje Macron, ale osobiście jest mi bardzo wszystko jedno kto z kim dlaczego i za ile. Nie moja piaskownica, nie moje grabki, nawet wiaderko jest sąsiadki;) Zazdroszczę jedynie ludziom, którzy nie mają większych zmartwień od tajemnic alkowy pewnej pary Francuzów. Zarówno oburzonych jak i zachwyconych.

Gość gość
"Takie rozwiązłe, niemoralne osoby powinno się palić na stosach" :D :D :D A takich idiotów, jak autor powyższego, abortować ;)

Gość gość
"Nie wiem kogo denerwuje Macron, ale osobiście jest mi bardzo wszystko jedno kto z kim dlaczego i za ile. Nie moja piaskownica, nie moje grabki, nawet wiaderko jest sąsiadkioczko.gif Zazdroszczę jedynie ludziom, którzy nie mają większych zmartwień od tajemnic alkowy pewnej pary Francuzów. Zarówno oburzonych jak i zachwyconych." popieram