Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość endorffinkaa

CIŚNIENIE

Polecane posty

Gość endorffinkaa

Witam , mam 21 lat , ostatnio regularnie mierzę sobie ciśnienie i okazuje się , że jest ono niskie , przy czym tętno jest wysokie . Moje ciśnienie wynosi na przykład 102/59 , 102/62 , a puls zawsze jest w granicach 100 , 95 , lub ponad 100. Na ogół czuję się dobrze , czasami jak zasypiam to serce mi trochę wali , czasami bardzo boli mnie głowa , wtedy mam już bardzo niskie ciśnienie . Zastanawiam się ,c zy to jest normalne , pracuję fizycznie , do tego studiuję zaocznie , nie mam kiedy odpocząć , więc może to też ma jakis wpływ ? Czy jest się czym martwić ? Iść z tym do lekarza ? , czy to po prostu ,, taka uroda?"

Gość kinga

Dla mnie bardzo solidnym ciśnieniomierzem jest Easy Med. Pomiar szybki, dokładny, wyświetlacz czytelny. Wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Gość adrt

Czasem z jednego urządzenia korzystają dwie osoby. Jeżeli szukacie dobrego rozwiązania na to, to przemyślcie ciśnieniomierz Senior. Wbudowana pamięć dla dwóch osób do 6-0 pomiarów. Bardzo wygodna i przydatna funkcja.

Gość iiii
Dnia 18.06.2019 o 13:40, Gość adrt napisał:

Czasem z jednego urządzenia korzystają dwie osoby. Jeżeli szukacie dobrego rozwiązania na to, to przemyślcie ciśnieniomierz Senior. Wbudowana pamięć dla dwóch osób do 6-0 pomiarów. Bardzo wygodna i przydatna funkcja.

tez polecam

Gość arek

Kiedyś szukałem dla rodziców ciśnieniomierza takiego powiedzmy na wszelki wypadek i tak trafiłem na model Simple od Sanity. Nieduży, wygodny, w dobrej cenie więc kupiłem i ogólnie rodzice są rzeczywiście zadowoleni, korzystają jak pojawia się jakieś złe samopoczucie, nie mieli z nim problemów.

Gość aaa

Zdecydowanie sprawdź co tam mają w ofercie w firmie sanity bo od dawna ich sprzęty są bardzo dobrze oceniane i zbierają pozytywne recenzje. Modele serce plus czy senior to klasyczna forma ciśnieniomierzy dla osób starszych więc na pewno warto się na nie zdecydować.

Gość mart

Ostatnio jak dostałem na prezent zestaw Plusooksymetr DuoControl i ciśnieniomierz SmartCardio to uznałem, że rodzina ma mnie już za schorowanego dziadka, ale w sumie okazuje się, że to sensowne sprzęty i okazuje się dość często sam z tego sprzętu korzystam.

Widzę, że kilka osób poleca ich ulubione cisnieniomierze 😜 Ja rodzicom na święta kupiłam Diagnostic DM 200 i z tego co mi wiadomo, to bardzo go sobie chwalą. W końcu zmusili się do codziennych pomiarów, a przecież przy problemach z ciśnieniem to p o d s t a w a !