Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Gość od homocwela myślisz że ja rozdziawiam gębę na widok miasta w tym Opola ?

Polecane posty

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE WOJEW

Myślisz że co ze nigdy w życiu nie byłem w dużym centrum handlowym w Opolu i we Wrocławiu Myślisz że nigdy nie byłem w zoo w muzeum teatrze konie to się mylisz ja wiele razy byłem w muzeum wiele razy w kinie w zoo byłem na lotnisku umiem chodzić po mieście byłem w ogrodzie botaniczny japońskim panoramie racławickiej czemu k***a ty mi nie wierzysz że od dziecka aż do dziś bardzo często jeżdżę do Wrocławia nawet nim poszedłem do przedszkola już jeździłem do Wrocławia i Opola i od dziecka aż do dziś bardzo często jestem we Wrocławiu i jakoś ja widok miasta nigdy prze nigdy nie "rozdziawiałem gęby" wiem kiedy przejść na światłach wiem jak wygląda tramwaj bo ja od małego jeżdżąc do Wrocławia jestem przyzwyczajony do widoku tramwajów głupku nie chodzę w gumiakach chodzę identycznie ubrany jak ludzie z miast bo ciuchy i buty kupuje w dużych centrach handlowych w dużych miastach Ps od dziecka jeżdżę do McDonald's Często jestem w KFC byłem wiele razy w kinie Ps często jestem w Opolu i we Wrocławiu w Opolu i we Wrocławiu wiele razy byłem w teatrze na szkolnych wycieczkach itd nawet wczoraj byłem we Wrocławiu a ty masz mnie za wsioka który rzekomo rozdziawia gębę na widok miasta do którego jestem is dziecka przyzwyczajony głupku często w centrach handlowych jeżdżę nawet ruchomymi schodami i to dla mnie norma nie szok głupku

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Ps czemu ty jesteś taki p******y myślisz że ludzie ze wsi są prymitywni i głupi i że są nieobeznani w świecie to się Mylisz są tak samo obeznani w świecie jak ludzie z miasta niekiedy nawet lepiej ja nawet pod względem wyglądu nie różnie się niczym od mieszczucha gdybyś mnie na ulicy spotkał to byś nawet nie wiedział czy jestem ze wsi czy z miasta głupku

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość Ratujmy Aresa z Niewoli
Ja bym chciała mieszkać na wsi ale nie mogę aktualnie

Gość gość
Up