Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ubrać na komunię?

Polecane posty

Gość gość

Jestem osobą towarzyszącą mojej dziewczyny na komunii u jej kuzynki i mam pytanie czy muszę ubrać garnitur? Nie czuję się w nim zbyt dobrze. Oczywiście nie mam zamiaru iść w dresach, ale jakaś koszula, eleganckie spodnie i buty tylko nie wiem czy na takie imprezy nie chodzi się czasem w garniturze, bo ostatni raz byłem chyba 10 lat temu (teraz mam 24 lata)

Gość gość
Idż w garniturze będziesz elegancki, to duża uroczystość

Gość gość
Hmm, jeżeli szukasz ubranek dla dzieci to polecam ci https://www.kids**ts.pl, uważam, że świetny wybór.

Gość gość
Zamiast garnituru możesz założyć zestaw w stylu smart casual ciemniejsze spodnie chino i jaśniejszą marynarkę lub na odwrót jaśniejsze spodnie i ciemniejszą marynarką. Do tego klasyczne buty i pasującą koszulę.

Gość gość
Choinkę ubrać :o

Witaj! Garnitur to nie jedyne rozwiązanie na tego typu okazje. Obecnie, garnitury zastępowane są coraz bardziej causalowymi zestawami. Co powiesz na elegancką białą lub też błękitną koszulę, do tego granatowa lub szara marynarka i ciemne chinosy? Takie zestawy naprawdę świetnie się sprawdzają. Tak ubrany będziesz czuł się zarówno modnie, jak i wygodnie. A chyba właśnie o to chodzi.. :) Jeżeli poszukiwałbyś tego typu produktów – czy to koszul, marynarek czy chinosów, śmiało wpadaj do nas na rozeznanie → www.Ombre.pl Mamy spory asortyment produktów, a wszystkie w fajnych cenach. Jesteśmy pewni, że znajdziesz coś dla siebie. W razie pytań służymy pomocą :)