Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karolina Ch udawała zagubiona dziewczynke

Polecane posty

Gość gość

a to sie s*ka okazala . Zdradzila kolezenstwo ze mną i uciekła z Nowej Soli na to wypuczajewo pod Ukraine i jeszcze byla interesowna i wyrachowana do mnie bo chciala ode mnie kase na firme a do 3 nie umiala ta Karolina zliczyc ale fałszywa

Gość gość
a jak sie zawsze stresowala i jąkala jak ze mną rozmawiała . Chciala na mnie pasozytowac. Sama nie umiala sie utrzymac taka niezaradna i wiecznie przestraszona nawet wobec kolezanki to du/pe nadstawila aby fagas Andrzej malarz ja pod Ukrainą utrzymywal a to ci udawała taka niedojde czy taką byla heee dobre pytanie

Gość gość
a teraz chorą udaje a ona na sile chce w ciąze zajsc bo co by ona robila innego w zyciu a tak powie ja nie pracuje bo ja dziecko wychowuje . Trzeba sie bylo odzywiac porzadnie a nie ksiązki kupowac Karolcia i dwama gorzkimi herbatami popijac przed snem ales ty byla taka sierotką niewinną marysią czy takową żes tylko udawala a ciocia po geodezji ci mowila karolcia bierz sie za robote bo z glodu uschniesz na tych 2 herbatach . To se niezaradna karolcia malarza artyste dorwala jako ostatniom deske ratunku pod ukrainską granica

Gość gość
pasozytowala olala cie to olej ją tez