Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ŻYCIOWE BŁĘDY i ŚLUBY NA SIŁE

Polecane posty

Gość gość

Też popełniłem taki sam błąd , bo nigdy nie kochałem żony. Zostawilem te która mnie naprawdę kochała a ja ją a teraz pozostało mi biednemu chłopu gadać do komputera i opowiadac historię tych, którzy ten sam błąd popełniają.

Gość gość
up

Gość gość
w 3 klasie liceum poznalam swoja wielka milosc.mielismy sie pobrac po mojej maturze.mojej matce moj ukochany sie nie podobal,zaczela robic awantury,zaczepiala go na ulicy z wrzaskami zeby sie ode mnie odczepil,nachodzila jego rodzicow z awanturami.my bylismy bardzo mlodzi,strasznie zakochani ale ta sytuacja nas przygniotla i zniszczyla nasza milosc.moj ukochany wyjechal za granice.ja po kilku latach wyszlam za innego,ktory podobal sie mojej rodzinie,to byl koszmar,trafilam na mamisynka i sknerusa.ciagle siedzial u swojej mamusi.malzenstwo sie rozpadlo ale ja mam zrujnowane zycie.pisze to jako przestroge do rodzicow:nie swincie swoim dzieciom w zyciu.

Gość gość
gość 14:58 i mam nadzieje, że Twoja mamuska jest od tamtego czasu obca dla Ciebie osoba. Kary nie ma na takie cholery.

Gość gość
up

Gość gość
Mnie na siłę wepchnięto męża wmawiając, że ten facet mnie kocha. Po niecałym roku odkryłam, że prowadzi bujne życie erotyczne w delegacjach i w każdym mieście ma jakąś "narzeczoną", która oprócz seksu jeszcze mu ciepłe obiadki gotuje. Komedia "Och Karol" stała się rzeczywistością.

Gość gość
do 15:35 to straszne pewnie z budownictwa jak w delegacjach on są nic niewarci dno i wodorosty i tacy niedowartosciowani że potem po babach wszystkich latają i rozwody gwarantowane dno