Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

90% facetów wstydzi się wychodzić z wózkiem i bachorem na podwórko

Polecane posty

Gość gość

90% spacerowiczów z dziecmi to baby

Gość gość
No rzeczywiscie,mega wstyyyd.Ty masz ta glupote wrodzona czy nabyta?

Gość gość
wiadomo...większosc to wpadki niechciane

Gość gość
ja nie rozumiem tematu ...

Gość gość
Mój maz jest dumny, ze może wyjść na spacer z córka. A w dzień wiadomo, ze 90% to kobiety bo mężczyźni sa w pracy a kobiety na macierzyńskim.

Gość gość
90% to kobiety, bo raczej to one rezygnują z pracy i spędzają z dzieckiem najwięcej czasu w pierwszych latach życia. Faceci w tym czasie pracują i przez to faktycznie na rodzinne spacery chodzą raz dwa razy w tygodniu, a co ty myślałaś gówniaro? że kasa na drzewach rośnie i jak urodzisz dziecko to cały świat ci bije pokłony i przesyła miliony na konto? NIE debilko jeden rodzic rezygnuje z pracy najczęściej matka i zostaje z dzieckiem, a drugi pracuje zazwyczaj 8 godzin dziennie a często i więcej. Niesamowite co?

Gość gość
raczej 90% facetów pracuje podczas gdy kobieta jest na urlopie. ja widuję na spacerach sporo tatusiów

Gość gość
U mnie na calkiem sporym osiedlu popoludniami można spotkać mnóstwo ojców z dziećmi. Ba! Widuję nawet dziadków! :)

Gość gość
o dziadkom i babkom to wy chętnie dajecie do opieki te bachory, bo macie za darmo parobków

Gość gość
22.07 ten "dziadek" to często tato ...

Gość gość
twój tata to się musiał wstydzić wychodzić z tobą na spacer...musiałaś być szkaradnym dzieckiem. Ja czegoś takiego nie zauważyłam.

Gość gość
Ja tam widzę dużo ojców z wózkami w godzinach popołudniowych w tygodniu to 90% faceci

Gość gość
Mój teść uwielbia wychodzić na spacer z wnuczką. Jest już na emeryturze i mówi, że spacer to dla niego i sport i czas spędzony z wnuczką, więc nie ma mowy o podrzucaniu.

Gość gość
Hm tak wstyd. Wg mnie wychodzą kobiety bo mają wolne a w wekend albo razem albo jedno z rodziców u nas często w weekend ja szłam na spacer bo mąż chciał odciążyć mnie wiedział że jak on sam pójdzie z wózkiem to ja zamiast odpocząć bede sprzątać więc ja szłam a on odkurzal itp i przychodził do mnie po godzinie i razem sobie spacerowlaismy.

Gość gość
Mój był w tych 10% lubił.

Gość gość
nie prawda, widać coraz częściej jak mężczyżni wychodzą na spacery - autorko nie bachory tylko dzieci

Gość gość
Autorko twój ojciec pewnie z tych 90% prawda? To, że twój ojciec miał cię w nosie nie oznacza, że wszyscy tacy są.

Gość gość
coś w tym jest, bo ja zapamiętałam tylko jednego faceta, który po pracy chodził z dzieckiem na spacer. Wyglądało to tak; on słuchawki w uszach i chodził wokół boiska przez pół godziny. Reszta to tatusiowie niedzielni, czyli cała rodzina w niedziele na spacerze, ale i tak mama pcha wózek.

Gość gość
tak było kiedyś teraz mamy inne czasy ,szkoda że nie trafiłaś /łeś na takiego ojca jednak ma to wpływ na twoje życie , obecnie widać dużo ojców nie wstydzi się z wózkami chodzić a są dumni że są ojcami tym bardziej że teraz jest wsparcie 500 + i jest łatwiej bo stać na wychowanie dziecka

Gość gość
500 plus sprawia że ojcowie nie wstydzą się chodzić z wózkami ,facet jest dumny ze został ojcem i jeszcze mu za tą płacą- autorko/autorze poczekaj jeszcze trochę na ulicach zobaczysz więcej wózków nie ważne kto pcha ten wózek ważne ze mają 500 plus jak bliźniaki masz 1000 wiec autorze bierz się do roboty i pchaj też

Gość gość
autorze wątku nie wstydz się i też pchaj

Gość gość
autorze bierz się do roboty i też pchaj i ,pomyśl no chyba ze partnerka taka że wstydzisz się ... pchać

Gość gość
jak są wstydzący ci 90% to niech nie wychodzą ,ktoś inny będzie za nich pchał

Gość matkkaaaa Beatka
Ja bym się z tymi wyliczeniami nie zgodziła, a nawet jeśli, to mój mąż zasila szeregi tych 10%. Mamy dwójkę dzieci, nie zauważyłam, by spacer z wózkiem stanowił dla niego kłopot. A już na pewno się tego nie wstydzi, bo nie raz ze starszym synkiem i młodszym w wózku idzie przez pół wioski do kolegów na podwórko czy do garażu... I chyba Ci jego koledzy też należą do tych Twoich 10%, bo znajomy z wózkiem nie jest dla nich powodem do kpiny. Może gówniarze się wstydzą, ale dojrzały facet, świadomie zakładający rodzinę, na pewno nie widzi w tym powodu do wstydu.

Gość gość
Autorka zapomniala, ze kobiety chca miec monopol na dzieci. Sprawy w sadach, kwestia aborcjii, oznaczanie ojciec nieznany. Zreszta to kobieta wybiera ojca swoich dzieci wiec nie pisz o calej populacji MĘŻCZYZN a o tych, ktorych wybraly kobiety.

Gość gość
Przecież to provo a te sie produkuja :)

Gość gość
Może kobiety kupują takie wózki, że się wstydzą panowie wychodzić:) Ja zakupiłem Anexa Sporta w odpowiednim granatowym kolorku i problemu nie mam:)

Gość gość
Z "bahorem" to rzeczywiscie wstyd. Moj maz chodzil bardzo chetnie, i czesto (minimum co drugo dzien) ale my mamy dziecko ;)