Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy zwiazac sie z kobieciarzem

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

witam. mam problem, zakocha艂am si臋 w m臋偶czy藕nie kt贸ry jest w trakcie rozwodu i to z mojego powodu. nie mieli艣my nigdy romansu po prostu twierdzi ze mnie pokocha艂 od pierwszego wejrzenia i nie mo偶e tego ukrywa膰 dlatego musi si臋 rozwie艣膰. mia艂 dwie zony i czworo dzieci wiec nie wiem czy to uczucie do mnie jest takie na zawsze. zaryzykowa膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie. B贸g bro艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zale偶y czy si臋 nastawiasz na trwa艂y zwi膮zek czy raczej co艣 chwilowego. Rozw贸d to 偶yciowa pora偶ka, on ma na koncie 2, wi臋c wniosek taki 偶e nie nadaje si臋 do 偶ycia w zwi膮zku. A te jego teksty 偶e ci臋 tak kocha i si臋 rozwodzi dla ciebie to mi臋dzy bajki w艂贸偶, kuktas go zasw臋dzia艂 +chcia艂 si臋 uwolni膰 od 偶onki i szuka wyt艂umaczenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie spali艣my ze sob膮, nie zwi膮za艂abym si臋 nigdy z zaj臋tym facetem. on to wie dlatego si臋 rozwodzi. ja tez co艣 do niego czuje ale zastanawiam si臋 czy warto si臋 anga偶owa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
baby s膮 durne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ta dalej swoje. Odejd藕 p贸ki to 艣wie偶e bo potem b臋dziesz tematy innej tre艣ci tu wrzuca膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie musz臋 odchodzi膰, bo nigdy nie zgodzi艂am si臋 z nim by膰 a co je艣li kiedy艣 b臋d臋 tego 偶a艂owa膰. nie mo偶na na sto procent powiedzie膰 ze nam by si臋 nie uda艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艂atwo jest ocenia膰 innych. ja ja rozumiem ci臋偶ko jest ot tak zrezygnowa膰 z kogo艣 kogo si臋 kocha mimo ze to trudna mi艂o艣膰. co je艣li on naprawd臋 ja kocha, je艣li wcze艣niej 藕le wybiera艂 a teraz to prawdziwa mi艂o艣膰. sama znam par臋 gdzie facet by艂 podw贸jnym rozwodnikiem i pozna艂 kobiet臋 kt贸ra zosta艂a jego trzecia zona i prze偶yli razem 30 lat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kazda na takich leci dlatego tyle panien z dzieckiem bo panny z dzieckiem to szmaty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
takich czyli jakich?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
fajnie by by艂o gdyby napisa艂a jaka艣 kobieta kt贸ra by艂a w podobnej sytuacji. wracam po 20

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elzia
niby czemu szmaty?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma nikogo kto by艂 w takiej sytuacji?

Udost臋pnij ten post