Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy udało się komuś naprawić dojrzały związek ?

Polecane posty

Gość gość

dojrzały tzn. twający już przynajmniej z 5 lat. czy udało Wam się i naprawić, żeby było tak jak dawniej ? po 10 latach razem wkradła się rutyna , znudzenie, brak chęci przeżywania rzeczy razem. Czy udało się i jak to zoribliście, zęby znowu poczuć chęć i radość z przebywania razem ??? CZy i jak rozniecić znowu ten ogień ?

Gość gość
Niestety nie udalo sie :( skonczylo sie tym ze zakochalem sie.A mialem powazne powody zeby nie odchodzic.Ale partnerka nie chciala wspolpracowac :(

Gość gość
cały ambaras aby dwoje chvciało naraz

Gość gość
Mimo starań z obu stron coś szwankuje w dalszym ciągu.

Gość gość
skoro tak to wniosek: Tego nie da się naprawić.....

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co zrobic aby rozniecić ogien, czy uda się to zrobić, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Mi się nie udalo ale cieszę się , bo teraz jestem w nowym związku i jestem szczesliwy

" znowu poczuć chęć i radość z przebywania razem ??? CZy i jak rozniecić znowu ten ogień ?" x Na początek ustal czy Twój partner jest tym zainteresowany. Czyli powiedz mu o swoich uczuciach i pozwól mu się do nich ustosunkować. Ale nie "natychmiast" tylko daj mu dwa - trzy dni na przemyślenie tematu. Jeśli dojdziecie do podobnych (pozytywnych) wniosków to na pewno da się z tym coś zrobić. Tylko obydwoje musicie tego chcieć i czuć taką potrzebę (być może na razie nieuświadomioną u Twojego faceta).