Gość gość5453 Napisano Maj 14, 2017 Witam wszystkoch i prosze o rade. Tydz postanowilam ze sie wezme za siebie (65kg,169) mam problem z oponka i chcialabyn sie jej pozbyc. Ale.. jest jeden problem. Wykonuje cwiczenia od tygodnia z Jillian michaels, po skonczonych cwiczenoach cwicze jeszcze pupe i ramiona (razem 50min wysilku) odzywiam sie zdrowo, zadnych fastfoodow, smazonego, slodkie sporadycznie. Po tygodniu moich staran postanowilam sie zwazyc a na wadze 0,4kg do przodu ;( czy to jest przyrost masy miesniowej? Z obwodow moze cm z brzucha spadlo, nic wiecej i jeszcze dodam ze moja dieta to +/- 1500 lcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2017 Skorzystaj z ułożonej profesjonalnie ułożonej diety,ja korzystałam z tej diety http://dieta-lux.pl/44535 i schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy i ładnie wyrzeźbiłam ciało,dieta połączona jest z ćwiczeniami i ułożona jest przez trenerów i dietetyków,można uzyskać dobre efekty w krótkim czasie.Też nie widziałam efektów dopiero po tej diecie kilogramy zaczęły spadać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 14, 2017 To nie tycie nie panikuj, poczytaj trochę 1) 0,4 to może być pełny pęcherz, albo jelita. Człowiek o każdej porze dnia waży inaczej. 2) Przez tydzień, nie zbudowałaś masy mięśniowej. 3) Skoro obwody ci się zmniejszyły, to znaczy, że idziesz dobra drogą (1500 kcal i ćwiczenia) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kaja_sport Napisano Maj 17, 2017 Nie patrz na wagę tylko się mierz! Waga często oszukuje. Znam osoby co wygladają mega szczupło a ważą sporo, a te co ważą mało maja okropną sylwetkę. Wiec ćwicz dużo i ograniczaj słodycze. Zamiast zjedzenia batona to lepiej Black'a bez cukru wypij, przynajmniej więcej energii będziesz miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach