Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Głupia modelka

Polecane posty

Gość gość

Znowu ktoś odświeżył temat o głupiej żonie modelce, a ja Wam powiem, że sama jestem modelka (nie jakąś super) i one wcale nie są głupie! Na castingach zawsze się uczą, czytają, prowadzą sensowne rozmowy, nie ma w tym środowisku zawiści, zazdrości. To zakompleksieni faceci chcieliby, żeby uroda wykluczała intelekt, bo tak bardzo nie mają u tych dziewczyn szans.

Gość gość
jak sama możesz spostrzec, nikt z tu obecnych, jak dotąd, nie uznał cię za osobę intelektualnie atrakcyjną do pogawędek, i to wcale nie z powodu twojej urody :) więc chyba coś w tym jest

Gość gość
Tak chaniu uroda cie omja ciekawm dlaczego intelekt w ustach zmiji brzmi ironicznie zapycha krtan do bulu egheghe w sam raz na litr wina ehehe

Gość gość
gość dziś jak sama możesz spostrzec, nikt z tu obecnych, jak dotąd, nie uznał cię za osobę intelektualnie atrakcyjną do pogawędek, i to wcale nie z powodu twojej urody usmiech.gif więc chyba coś w tym jest x Zacznijmy od tego, ze tutaj siedza same przyglupy. Mi co prawda praca w modelingu sie nie marzy, mam troche inne aspiracje ale wielokrotnie slyszalam ,ze jestem ladniejsza od miss world itp..bo to prawda a do tego jestem mądra, lubię i potrafie rozmawiac. Racja ze tylko zakompleksieni i to nie tylko faceci ale tez babki licza na to ze poza uroda nie mamy nic innego. Nikt nie lubi czuc sie gorszy, ale zachowanie niektorych jest tak prymitywne, ze wzbudza litosc i ubaw :D

Gość gość
"wielokrotnie slyszalam ze jestem ladniejsza od miss world" x hahaha, naiwności brak granic, nie slyszalas ze oprócz "ładne oczy masz" to najczestszy sposób na podryw dziuniek w klubie na szybki numerek :D, a ty bierzesz na serio :)

Gość gość
Oj, no nie burz dziewczynie przeświadczenia że jest najpikniejsza w caluśkiej galaktyce. Co komu szkodzi że tak o sobie myśli? Widać, że jej z tym bardzo dobrze.

Gość gość
O juz sie pojawili zawistnicy. Mialam wielokrotnie skladane propozycje w modelingu i nie tylko. Od dziecka robiłam duże wrażenie na większości ludzi i tych pięknych i brzydkich. Wiem ze to cud ze znalazłam się na takim forum :P

Gość gość
Ale po co się tym chwalić dla forum na którym siedzi większość przegrywów? Jak dla mnie to głupota, sorry ale tak uważam. To już lepiej wrzucić słit focię na insta i snapczata, przynajmniej inni se popaczą. Ja tam zawistna nie jestem, już predzej ten koleś od naiwnych discopanienek.

Gość gość
wrzuć tutaj, ocenimy twoja nadprzeciętną urodę :)