Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darjuź

Czy jak normalny facet, hetero, od czasu do czasu obciągnie kumplowi to jest ok?

Polecane posty

Bardzo mnie to nurtuje szczerze powiedziawszy, bo ja tak mam. Mam kobietę, z którą mam fantastyczny seks, ogólnie jestem hetero, ale czasem lubię zadowolić oralnie mojego przyjaciela z pracy, najlepiej z rana, bo daje i to niezłego kopa motywacyjnego na cały dzień. Czy ktoś ma podobnie? Zapraszam do kulturalnej dyskusji :-)

Gość gość
Nie musisz się niczym przejmować, większość facetów w ten sposób spędza czas ze swoim przyjacielem :-)

Gość gość
to zupełnie normalne,ja np.swoich kumpli zapinam od tyłu z rana w ich włochate dziurska,czasem też im wyliżę rowa -uprzedzam twoje wątpliwości,nie jesteś gejem - jesteś 100 % hetero:)

Czyli tak jak myślałem, wszystko ze mną jest ok :-) Ufff... kamień spadł mi z serca :-) Dzięki przyjacielu

Gość gość
Znaczy się ogólnie ok, ale nie możesz mówić o sobie hetero, tylko bi. Mam podobnie tzn. żona, z******ty seks z przodu, z tyłu, do buzi itd., ale czasem po prostu mam ochotę na ciepłego kuta*a w ustach, albo dam do obciągnięcia facetowi. Takie małe urozmaicenie.

Gość gość
heheh Pedały

Gość BIQ 344
Hetero kobieta szuka homo mężczyzny do eksperymentu.

Gość gość
buahahahahahaha :D:D:D:D leżę :D

Gość gość
up

Gość gość
No nie powiedział

Gość gość
:D

Gość Krótki
gość 2017.05.14 - Mam podobnie. Kręcą mnie kobiety, sporo ich w życiu wylizałem bo młody nie jestem. każda smakuje inaczej, zależnie od osobniczej flory. Czasem nadarzy się okazja possać pałkę facetowi, lubię taką odmianę. I tu ciekawostka, panowie, a przynajmniej tych kilku którym robiłem loda, smakuje dość podobnie. Nie jestem gejem, nie interesuje mnie anal, ale samo obciąganie mnie kręci. Szkoda, że tak mało okazji. jakby co, to white.rabbit@o2.pl, Poznań

Gość gość
Dariusz!!! Co się z tobą stało??? :-(

Gość gość
jak obciągasz co jakiś czas facetowi to nie jesteś hetero tylko bi - i tyle

Jestem w 100% hetero ;-) nie jestem żadnym pedałem, ani innym biseksem. Tylko hetero! Fakt, że raz na jakiś czas pofigluje z kumplem, nie czyni mnie homoseksualnym :)

Gość gość
Oj, jestes biseksualny. Tak nazywa to medycyna. Pociag seksualny do obu plci. Jak tego nie akceptujesz to sie do tego nawet przed sobą nie przyznasz. Proste. Masz gosciu problem w glowie.