Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana ta

w jaki sposób mężczyźni okazują miłość?

Polecane posty

Gość zakochana ta

Jakie są wasze obserwacje, doświadczenia. Jakieś drobne znaki, małe rzeczy. Jak to po nim piznacw, że kocha jeśli tego nie mówi?

Gość Lopa
Faceci nie kochają. Oni tylko ranią! Taka prawda!

Gość gość
Na ten temat powstaly tomy ksiazek.

Gość gość
chyba patrzy sie na nia często i prosto w oczy, inaczej niz na inne

Gość gość
a kto ma odpowiadac? mezczyzni czy kobiety, bo to co my robimy, a to co wy uwazacie za okazanie miłosci, to dwa bieguny.

Gość gość
mysle ze jako dziecii kochaja rodzico zl matki. nie wiem czy w doroslym zyceu tez tak matki kochaja. innej kobiety nigdy facet nie pokocha tak stad kobiety przez nich cierpia

Gość gość
Staje mu penis, to oczywiste.

Gość gość
Jak facet mowi ze kocha tzn ze jest zauroczony.Ten co nie mowi ze kocha a naprawde kocha bedzie wyrazal to w czynach...bo sie bedzie bal tych slow...proste jak budowa cepa ;)

Gość gość
umyłem kibel i łazienkę, bo wiem, ze ona nie lubi tego robic' zrobiłem jej herbatę, powiesiłem półkę i w biłem gwoździk pod obrazek, gdy przyszła z pracy, włączyłem jej ulubiony program "trudne spawy"

Gość mily pan
tak. albo tak jak ja bedzie to ukrywal

Gość zakochana ta
Wypowiadać się mogą wszyscy :-) Nie mówi, więc czynem, czyli co np?

Gość gość
Facet kumpelki wrzucił jej fote na tapetę telefonu chyba to też coś znaczy

Gość gość
Ale bzdury

Gość gość
Miły Panie dlaczego to ukrywasz?

Gość gość
dałem jej lajka na FB

Gość gość
Czynem...czyli bedzie robil to czego dla innej by nie zrobil...proste ;)

Gość gość
Fb i telefon to takie wazne bez przesady

Gość gość
To zależy pewnie od człowiek. Mnie mój mąż po 3 miesiącach znajomości powiedział że mnie kocha. Z perspektywy czasu myślę że wtedy był po prostu zauroczony albo zakochany. To się czuje i tyle. Po latach spędzonych razem już inaczej to odbieram. Codziennie mówi mi że mnie kocha, jest miły, nie ma problemu z tym żeby posprzątać w domu albo ugotować. Chodzi na zakupy, robi mi masaż jak jestem zmęczona. I w ogóle jakoś tak zanim jeszcze powiem to już coś zrobi. Czasami to się zastanawiam czy można tyle lat kochać jedną osobę? (12) Widać można ☺️

Gość gość
Faceci nie potrafia kochac

Gość gość
Popatrz na europe. Mezczyzni z zachodu duzo mowia o milosci a najczesciej zdradzaja. Ze wschodu w tym Polska mezczyzni mniej mowia a wiecej pokazuja ze kochaja codziennymi sprawami, wsparciem, opieka itd.

Gość belle1985
Potrafią. Jednak inaczej to okazują, czasem tego nie mówią, ale to się po prostu czuje :-)

Gość gość
Mężczyźni nie okazują miłości, bo oni nie kochają i nie potrafia kochac. Zapamiętajcie sobie. Nigdy nie dajcie się nabrać na te ich czułe słówka. Oni dużo gadają, ale to że nawet powiedzą że kochają, to nie znaczy że to prawda. Mówią tak tylko dlatego, żebyście szybciej rozłożyły nogi. A jak im się znudzicie to kopną was w du... i pójdą do innej, której tez będą prawić te same tanie teksty. A wy naiwne i tak zawsze będziecie łykać takie bzdety o miłości. Możecie się nie zgadzać i twierdzic że wasz 'miś' jest inny, ale taka jest prawda. Oni nie kochają kobiet. Tak zawsze było, jest i będzie.

Gość miły pan
jakbyśmy nie kochali to byś nawet nie wiedziała, że istnieje coś takiego jak miłość. bo byście tego nie wymyśliły. ;) ja nic nie mówiłem, bo ona miała faceta, ale myślę, że domyśliła się po drobnych rzeczach, że mi się podoba.

(21:42)A jeśli rozkladam nogi od razu, a on nadal jest, to wg Twojej teorii co oznacza? :-o Pewnie usłyszę, że z braku laku :classic_cool:

Gość gość
Mężczyźni kochają samych siebie, nikt nie jest dla nich tak ważny jak oni sami. Cała prawda o płci przeciwnej.

"Mężczyźni kochają samych siebie, nikt nie jest dla nich tak ważny jak oni sami. Cała prawda o płci przeciwnej" x Powiedziała znawczyni tematu z jajnikami zamiast jaj. Równie dobrze ja mógłbym powiedzieć, że jak kobiecie zaczyna się okres to jej ból brzucha i piersi jest wymyślony. Mnie nie boli i nawet nie mam okresu, więc to ściema. Znajdź faceta poza rynsztokiem (dyskoteką), może wtedy zmienisz zdanie:)

Gość gość
Właśnie, ze kochają ...często o wiele mocniej niż kobiety, które bywają bardzo roszczeniowe i w miłości są nastawione tylko na branie...to oczywiście uogólnienie, nie każdy facet i nie każda kobieta są tacy.

Gość gość
21;50 ale to racja. mezczyzni nie zakoc***a sie w kobietach. oni tylko dlugo pozostaja pod wrazeniem tego jak mocne wrazenie wywarli na kobiecie :D x Mężczyzna pozostaje zazwyczaj bardzo długo pod wrażeniem, jakie wywarł na kobiecie x mowi ci to cos?

Gość gość
Facetom chodzi tylko o seks, to jest ich pożal się Boże miłość :O