Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Stalker co odczuwa, co go motywuje, dlaczego tak postępuje. Odpowiedz.

Polecane posty

Gość gość

Stalker to człowiek który tęskni , nie radzi sobie z bólem po stracie partnerki. Ciągle nieustannie to w nim siedzi, przeszkadza w pracy, w zwykłych czynnościach dnia codziennego. Były chłopak kocha kobietę która przestała go kochać. Tęskni i ciągle ma nadzieję. Nie może zapomnieć. Ból emocjonalny po kilku latach potrafi dawać o sobie znać tak jakby to było wczoraj. Ludzie którzy bardzo kochają nie potrafią się odkochać nawet po kliku latach. Gdy piszą , wydzwaniają , stoją pod domem, pod oknem odczuwają chwilową ulgę. Zapominają o bólu.

Gość gość
Dwa rodzaje zabójstwa, fizyczne i mentalne. Ale zabójstwo mentalne jest usprawiedliwiane przez prawo karne.

Gość gość
ja kiedyś śledziłem kobietę (nieznajomą), tak się zakochałem, że musiałem ją widzieć codziennie.

Gość gość
Nie wierze

Gość gość
Moja znajoma zakochala sie a ja udaje ze nie wiem

Gość gość
Mnie Marcin juz nie obserwuje bo mu sie znudzilo

Gość gość
śledziłem ją w autobusie, na przystanku, w tramwaju, przed jej pracą. ukradkiem sobie zerkałem. to był największy haj mojego życia

Gość gość
stalker to nie zakochany chłopak a osoba która uporczywie neka druga osobę. przestępca.

Gość gość
właśnie miłość motywuje stalkera.

Gość gość
Jego zachowanie powoduje strach, niepokój, lek i rozstroj zdrowia psychicznego i fizycznego u ofiary. to nie jest Miłość.

Gość gość
21:44 Tak, u kobiet tchórzliwych i egoistycznych.

Gość gość
u kochających innego :-)

Gość man1231
21:44 Ja byłem kilka razy odrzucony, nawet jako przyjaciel. Nigdy żadnej kobiecie nie zaufam. Oszpecę sobie wygląd, chce wyglądać brzydko, byle jak. Unikam rozmów z kobietami, udaję maskuję się. Nigdy żadnej kobiecie nie zaufam. Ten ból emocjonalny był tak długi, nie do zniesienia. Byłem w rozpaczy. Nigdy więcej takiego bólu . Ledwo to wytrzymałem.

Gość man1231
21:44 Chociażbyście były na wysokich stanowiskach, bogate piękne i utalentowane. Nigdy nie zaufam. Nie ma mowy. Rozpacz, coś strasznego.

Gość man1231
21:44 Każdy facet niech wie, kilka razy się sparzysz, daj sobie spokój. Pozniej nie jesteś w stanie nawet umyć zębów rano. Nikomu nie życzę takiego bólu. Dobrze że mam to za sobą.

Gość gość
zamiast histeryzować pomyśl ze dla ciebie jest tylko ta która czuje tak jak ty.nikt inny.czuje inaczej wcale mniej czyli się pomyliles i wkręcasz sam siebie jak masochista i uparty osioł,milosc kwitnie tylko w wolnym wyborze obu stron

Gość gość
a jeśli już lazisz za kims kto ucieka nie chce kocha innego zmieniasz się w agresora,zakopujesz swoja godność i dume i po co

Gość gość
22:36 Do was kobiet mówić jak grochem o ścianę. Szkoda gadać.

Gość gość
22:36 Żyjcie sobie w tej waszej dumie. To wasza sprawa.

Gość gość
Stalker potrzebuje pomocy psychologicznej. https://www.youtube.com/watch?v=KXewIR7Y7cc Tekst piosenki stworzony został na podstawie prawdziwych doświadczeń Debbie Harry, która przez pewien czas była prześladowana przez stalkera. W tekście, jak sama twierdziła, chciała rozprawić się z tą historią, to był Jej sposób na pogodzenie się z tym, oczyszczenie.

Gość gość
Zakochanie to niemal choroba psychiczna, obsesja. Myslimy tylko o tej osobie, nie mozemy nic robic, o niczym myslec. Jezeli takie zakochanie jest nieodwzajemnione wtedy sie zaczyna, bo kazdy zakochany dazy do bliskosci, jezeli nie moze, to od czasu do czasu musi zobaczyc te osobe chocby z daleka. To normalne. Gorzej, jak zaczyna nekac, narzucac sie itp.

Gość gość
Stalker to swir.Powinien byc odizolowany od ludzi,zamkniety w psychiatryku.