Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek z 20 latką!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam mam pewien dylemat, otóż poznałem piękną kobietę i widzę, że może z tego coś być, ale jest odemnie 8 lat młodsza ma 20 lat, ja 28. W dodatku jest odemnie wyższa o głowę, ale jej to nie przeszkadza mi w zasadzie też nie. Miałem w życiu kilka nieudanych związków, głównie z kobietami do 25 roku życia i były to kobiety dziecinne, które nie wiedziały czego chcą. Tutaj jest kobieta przed którą w zasadzie całe życie, studia itd. w zasadzie wchodzi dopiero w świat dorosłości, ja jestem raczej w momencie w którym potrzebuje już kobiety by się ustatkować. Mimo dużego zainteresowania tą kobietą, obawiam się pójść dalej, zdaje sobie sprawę, że jest młoda i zafascynowana, ale w życiu jeszcze nie raz pozna innego faceta, doświadczenia życiowe zmienią ją o 180 stopni gdy dobije 30 lat i zadaje sobie pytanie czy zwyczajnie utrzymałbym ją przy sobie. Miłość w wieku 20 lat a w wieku 30 lat tak samo jak priorytety życiowe są zupełnie inne, nie chcę się przejechać ani stracić czasu ponownie. Tym bardziej, że kobieta ta jest bardzo atrakcyjna, więc tym bardziej mogę pójść w odstawkę. Co robić? Pozdrawiam

Gość gość
rżnę ją kilka razy dziennie a ona mi wciąż jeszcze nie wyznała miłości. czy to ma sens?

Gość to NIEwypali
autorze, to NIE wypali, jesteście na innych etapach życia, może za 10 lat dopiero, miałem identyczną sytuacje, zmarnowany czas

Gość gość
U mnie też jest taka różnica wieku. Ja miałam 25 lat jak poznałam mojego faceta, on 33. Różnie bywało, ale jesteśmy ze sobą ponad 3 lata i dajemy radę.

Gość gość
gość dziś tamta ma 20, to gówniara, 25 to już różnica większa bo 5 lat

Gość gość
Chyba nie ma reguły, ale wydaje mi się, że to są inne etapy życia. Nie oceniam mądrości życiowej poprzez wiek, ale ja sam mając 20 lat miałem w głowie styropian a teraz człowiek myśli zupełnie inaczej.

Gość gość
Ale 30 + to tez inny etap. Więc różnica jest podobna. Ja świeżo po studiach, szukająca pracy, marząca o podróżach i wolności i on, już ustatkowany i marzący o dzieciach.

Gość gość
nie warto się w coś takiego pakować

Gość gość
Nie wypali tylko przez dużą różnicę wzrostu bo wiek nie ma znaczenia 😴

Gość gość
A ja kam znajomych ona 17, a on 29 :D Udają wielką miłość :D