Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ka  ma

Kontynuacja

Polecane posty

Gość gość
Hu.jobuza to zapalona motocyklistka:classic_cool: Wprawdzie nie da się z nią pogadać o motocyklach, ale fantazjować potrafi :D:D:D

Ależ mam wyczucie:D no czułam to po prostu. Idź idź ale do tematu wrócę:)

Tak zobaczyłem za późno. A o rolkach nie pogadam bo wyrżnąłbym orła i tyle w temacie. A znasz może winowajcę porannego orgazmu. Czyżby sen o mnie ;)

Gość gość
tage wczoraj gość dziś Jest jeszcze tu ta która szuka? x Nie wywołuj mnie, bo Psuj-esz mi wizerunek cool.gif (auć, to też z poprzedniego nicka i znów foszek, auć pechowiec.gif ). Będę jutro oczko.gif Już nie hejtuję rano, bo zaliczyłam blamaż, więc jestem w pełni dyspozycyjna, bo w pracy nie pracuję, tylko odświeżam kafeterię cool.gif Przypominam, ze seks uprawiam tylko na forum. Ale jeśli będziesz wierny, dostaniesz kilka lat wklejania gifów i moich fantazji, które podaję za rzeczywistość cool.gif Zajmuj się tylko mną, rób co mówię, bądź dyspozycyjny, bo nie lubię czekać na odpowiedź, a dam Ci szczęście cool.gifcool.gifcool.gif Hu.jobuza Nadal szukasz na starym nicku?:D:D:D

Nie:D ja o ile snie i pamiętam to są to raczej sny tragiczne albo tak dziwne że nie chce ich pamiętać. Nigdy chyba nie śniłam o seksie:(

A więc pan dosiadł... a sny takie uwielbiam ale też rzadko się trafia. Aaaa No to następnym razem w wannie pomyśl o mnie. Zobaczymy co się stanie dobra?

bledny rudaska nie było ;-) darjuż hej :-) nie widziałam Was wcześniej. ka mo co chciałabyś wiedzieć? :-) Jak ktoś nie pali, to taka przerwa tylko w*****a :-(:-p

Nie potrafię tak chyba że po prostu jakiś tam jeden z panów akurat nazwie się darjuż :D już Ci mogę powiedzieć co będzie. Zawsze takie moje samowolki kończą się orgazmem:classic_cool: inaczej to po co?:P

No jak to co?? Co i gdzie tam chowasz?:P o ile chowasz:classic_cool:

Nie chowam. Duże projekty, naście albo już więcej godzin kłucia, ale tu na forum nie chce więcej ani o tatuażach ani o Mistrzu pisać ;-) Gdybyś się chciała zdecydować, jakoś namiary przemycimy ;-)

O rany:) ani trochę się nie pomyliłam pisząc kiedyś o ogniu i wodzie:P jasne i rozumiem. Też bym pewnie niczego tutaj nie pisała na ten temat:)

Gość gość
Tak tak Darjuz Tage to stara hejtera Hu.jobuza aka awaria w piwnicy Zmienia nicki by udawać kogoś nowego a to zasiedziałe babsko jest :D

Gość gość
Tak tak darjuż lepiej się zainteresuj tage z tematu ciotek.

Gość gość
Ciotki już dość chyba z tymi paranojami. Wyliżcie sobie pisie i założcie kolejny temat o wygrywkach i gęsi.

Gość blednygosc
nie bylo rudaska? no to gdzie ona sie włóczy ? 😠 haja ? nie pieprz głupot tylko choooo zjemy te twoje gołąbki :D

Gość gość
błędny no weź się tak nie napinaj bo se starego wysrasz he he :D

ladies and gentlemen! Mam wątpliwą przyjemność przedstawić nową skórę znanego Wam dotychczas jako Darjuża z naciskiem na ostatnią literę z z kropką. don Dario. Poznajcie go i pokochajcie!!! :D. Moje kochane hajterki aż skręca mnie z ciekawości jakie to pomysły wam przyjdą do głowy tym razem. Kamuś jest tak jak wcześniej zapowiadałem, ja jestem dalej tą samą osobą. Mam nadzieję że szybko się przyzwyczaisz.ok?

gość dziś no weź się tak nie napinaj bo se starego wysrasz he he :-D

właśnie się napiąłem i ...niestety :-( starego nie wysrałem, ale zebździłem się w gacie i poleciało sporo na łóżko. Cholera jasna i znów pranie trzeba wstawiać. 😠 Lece odpalać pralkę, zaraz do Was wróce :)

Gość gość
no i nie wrócił :-(

Gość gość
Nikt mu nie wytłumaczył

Gość gość
Fajnie się bawicie. Bozie jakie to fajne być pedałem Darjużem i don dario. Łopatki do piaskownicy dać? P****yy.

Gość hajabuza93
Gościu, don chyba już powoli łapie z kim, kiedy i gdzie można na forum pogadać, dlatego już nie przeszedł nocą smutasku :-) bledny :-D to Ty, jak pieprzyłeś tak pieprzysz i nie głupo-ty, tylko krokie-ty przypominam. Chciałeś moich sobotnich gołąbków w poniedziałek? :-D Złóż następnym razem wcześniej zamówienie, a ja pomyślę o wymianie handlowej. Co potrafisz? ;-) ka ma, rany :-) aż takim jestem przeciwieństwem? Za to lubię forum, ale np za niedzielną spektakularną akcję z wykorzystaniem mojego nicka też! Śmieszne panie od zawsze chciały tego gang bangu ze mną, więc w końcu dopięły po swojemu :-D:-D:-D Cenię ludzi z inwencją twórczą i wprost kocham boki zrywać :-D:-D:-D Witam.

Gość ka  ma
No nikt. Nawet gość:( heh Dario mi to nie robi różnicy bo do tej pory da się rozróżnić bez wchodzenia w profil ale jak sam już pewnie zauważyłeś, łatwiej rozpoznać podszyw bez spacji w nicku:) X biedny...zaczepiasz. Pachnę miętą może?:P X Dzień dobry;)

Tak hajabuza, aż takim na pierwszy rzut oka:) X Pewnie nie muszę ale tam wyżej "bledny" oczywiście:D pora na kawę

Gość gość
7.20 zapomniałaś że od 8 zaczynasz zmianę?:p:D

Gość doucz się to nie boli
Gang bang (lub gangbang) – rodzaj seksu grupowego, w którym jedna osoba – niezależnie od płci – odbywa jednocześnie bądź po kolei stosunki płciowe z co najmniej trzema partnerami, z których każdy ma kontakt seksualny tylko z tą jedną osobą. Odróżnia to gang bang od pozostałych form seksu grupowego. Nie należy gang bangu mylić z triolizmem, w którym biorą udział wyłącznie trzy osoby.

Gość gość
Ciotki nigdy nie kończą zmiany :D

Gość gość
Piertolone hajterki :(