Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 go艣膰

Kuna na poddaszu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Od pewnego czasu mamy ogromny problem z kunami domowymi. Upodoba艂y sobie nasze poddasze i jak tylko uda si臋 jedn膮 wyp臋dzi膰 zaraz wraca inna. ju偶 nie wiemy co robi膰.. znacie mo偶e jaki艣 spos贸b albo firm臋, kt贸ra potrafi zabezpieczy膰 dom przed takimi gryzoniami u nas w okolicy(Mr膮gowo) ???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 MLXIII
pomog臋 , metoda sprawdzona ! - nale偶y si臋 uda膰 do ogrodu zoologicznego z flaszk膮 dobrego alkoholu i pude艂kiem kartonowym lub wiaderkiem i poszuka膰 pracownika, kt贸ry si臋 zajmuje drapie偶nikami typu tygrys, lew, lampart , wilk itd. i zwyczajnie poprosi膰 pracownika ZOO o troch臋 sier艣ci drapie偶nika, mog膮 by膰 tak偶e odchody tych zwierz膮t i podarowa膰 flaszk臋, wystarczy te 'zdobycze' roz艂o偶y膰 na poddaszu domu i po problemie, powodzenia !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MLXIII
p.s. co z tym Waszym zamkiem krzy偶ackim w Mr膮gowie, czy kobieta nadal straszy w zamku ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To sympatyczne zwierz膮tka :-) Ja tam bym oswoi艂 :-) Z kunami nie mam do艣wiadczenia ale dziki piwniczny szczur z r臋ki mi jada艂 i bardzo si臋 cieszy艂 kiedy tam zachodzi艂em ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ma przerw臋 w straszeniu ;-) Teraz musi si臋 pozby膰 kun z poddasza ;-)

Udost臋pnij ten post

Te偶 mam problem z kunami i teraz bez zart贸w - macie na nie jakis skuteczny sposob?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MLXIII
to nie jest 偶art, sprawdzone !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶na kupi膰 jakie艣 pu艂apki na kuny ale je偶eli chcesz mie膰 sprawdzony spos贸b to dzwo艅 do firmy rmax i pytaj o instalacj臋 elektryczn膮. troch臋 to kosztuje ale na zawsze za艂atwia problem z gryzoniami na poddaszu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie koniecznie. Taka instalacja faktycznie jest bardzo skuteczna ale raczej je偶eli kto艣 ma notoryczne problemy z gryzoniami. Jak jedna sporadyczna kuna to lepiej kupi膰 pu艂apk臋 偶ywo艂own膮. Rmax w艂a艣nie takie sprzedaje i moim zdaniem maj膮 najbardziej efektywne :) trzymam kciuki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja testowa艂em wszystkie sposoby, o kt贸rych przeczyta艂em tu: http://firmanaczasie.pl/dostepne-na-rynku-odstraszacze-kun/ 呕ywo艂apaka ok, tylko z艂apa膰 trudno i jak si臋 wywiezie, to po pewnym czasie znajdzie si臋 kolejna na jej miejsce. Ja postawi艂em na te elektryczne pastuchy na rynny. Od tamtej chwili spok贸j.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fifeusz

u mnie te偶 sie zaleg艂o to ch.lerstwo !!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mirelka

Kuny nie lubi膮 zapachu ps贸w (sprawdzone info). W dino wypatrzy艂am odstraszacz w woreczkach kunagone z mieszank膮 psiej sier艣ci i to naprawd臋 dzia艂a. Nie 艣mierdzi, nie zabija futrzak贸w tylko je odrzuca zapachem 偶e si臋 wynios艂y ode mnie na dobre.

Udost臋pnij ten post

Ja mia艂em kuny z ma艂ymi. Zrobi艂y one szczelin臋 w podbitce dachu. Wpad艂em na pomys艂 . Kupi艂em 艣wiece dymne stosowane na owady i ma艂e gryzonie znanej firmy. Przy艂o偶y艂em 艣wiec臋聽 do owej szczeliny. Dym rozprzestrzeni艂 si臋 po dachu. Po 2 dniach takich zabieg贸w kuny si臋 wynios艂y. One maj膮 wra偶liwy w臋ch i widocznie nie akceptowa艂y takich zapach贸w. Mo偶e ju偶 nie wr贸c膮.

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰