Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burakzburaczarni

Jak oddac lasce kase ?

Polecane posty

Gość burakzburaczarni

Spedzilismy wczoraj mily dzien, pogoda dopisala (oprocz krotkiej burzy - ale bylismy akurat na obiedzie). W drodze powrotnej totalna wtopa, zapalila mi sie kontrolka baku, podjechalem na stacje, zatankowalem, ide do kasy a tu moja karta nie zostala zaakceptowana. Co mialem zrobic, cashu nie mialem tyle. Bez oporow poszla ze mna i zaplacila swoja karta. Podejrzewam, ze kolor mojej skory nie roznil sie od buraka, tak tez sie czulem. Jak jej teraz oddac ta kase, gotowka, poprosic o nr konta, jak to rozegrac ?

Gość gość
Nie proś o konto i nie zawracaj juz jej głowy, poprostu jej oddaj do ręki.

"Jak jej teraz oddac ta kase, gotowka, poprosic o nr konta, jak to rozegrac" x UWAGA! Możesz się nie spodziewać takiej propozycji i będzie dla Ciebie wstrząsem: ZAPYTAJ. Czy woli gotówkę, czy na konto. Prawda, że zaskakujące rozwiązanie?

Gość burakzburaczarni
To byla tak w sumie dopiero trzecia randka, znamy sie co prawda dluzej ale... Ze wzgledu na prace mozemy sie spotykac tylko raz w tygodniu, nastepny w sobote, ona twierdzi, zebym nie palil czapy, bede jeszcze mial okazje sie zrewanzowac. Latwo powiedziec, czuje sie jak niedojrzaly szczeniak.

Gość gość
Niezręczna sytuacja i umiejętność wyjscia z niej z twarzą więcej mowi o człowieku i potrafią do niego bardziej przybliżyć niż bezawaryjne randeczki:) Sam fakt, że było widać, że ci strasznie głupio to już sygnał dla dziewczyny, że jestes honorowym facetem, wiec dajże spokój z tym biczowaniem. Pewnie przeprosiłes, na spotkaniu oddaj kasę i zapros na kawę i ciastko w ramach rekompensaty

"Latwo powiedziec, czuje sie jak niedojrzaly szczeniak" x To przynajmniej przestań się tak zachowywać, niestety dylematy "jak oddać lasce kasę" nie najlepiej świadczą o Twojej dojrzałości:)

Gość Śćog gość
Nie oddawaj. Udaj, że sprawy nie bylo. I ciagnij ile wlezie. :-P

Gość burakzburaczarni
Spoko, juz mi przeszlo, laska zagrozila, ze jak jeszcze raz porusze ten temat to juz jej wiecej nie zobacze.

Gość gość
Co ona w tobie widzi, buraku ?